Malo drugačija manikura koja osvaja TikTok: Baršunaste manikure viralan su trend koji možete isprobati ove jeseni

Ovakva manikura daje savršen odmak od klasike i jedan je od jesenskih detalja koji će biti super točka na "i" svakog stajlinga.
Vidi originalni članak

Nova sezona u znaku je i novih trendova, kako modnih, tako i onih u beauty svijetu. Uz frizure, uvijek su interesantni trendovi iz svijeta manikura, pogotovo ako preferirate odmak od klasike i nokte koji se ističu dizajnom. I dalje je jako popularna manikura koju je proslavila Hailey Bieber, tzv. glazed donut trend koji se stvara mliječnom nijansom laka sa svjetlucavim završetkom. 

Uz trendi glazed donut manikuru, na TikToku je sve popularnija i ona baršunasta koja je posljednjih dana postala viralna. Daje savršen odmak od klasike i jedan je od jesenskih detalja koji će biti super točka na "i" svakog stajlinga. Baršunasta manikura noktima daje luksuzni, svilenkasti osjećaj, baš kao što to radi materijal baršuna, a završni sloj je gladak.

@heluviee

velvet nails✨🕊

♬ original sound - Laerke

Glamour piše kako je baršunasta manikura zapravo spoj svjetlucavih i metalik lakova za nokte, a cilj je stvoriti iluziju baršunaste teksture. Neki su kozmetičari na društvenim mrežama već podijelili kako do baršunaste manikure, a najviše se preporučuje korištenje gela, magnetnog gel-laka ili tzv. praha za nokte. U novoj sezoni super će izgledati zlatne nijanse, a u baršunastoj varijanti možete isprobati i tamnije zimske nijanse poput sive, smeđe i ljubičaste koje odlično pristaju jesenskim outfitima. Glamour piše kako je dovoljno nanijeti baznu boju, a zatim prah za nokte dok ne postignete željeni učinak. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".