Mali jutarnji trikovi

Jutarnje spremanje uz ovih nekoliko trikova nikad nije bilo brže...
Vidi originalni članak

Oh ne! Opet ste to napravili! Tipka za odgađanje budilice ili popularno nazvani 'snooze button' opet vam je pokvario jučerašnje planove o mirnom i polaganom jutarnjem spremanju za posao ili fakultet. Propali su vaši snovi o toplom i opuštajućem jutarnjem tuširanju, svježe pripremljenom doručku uz toplu šalicu kave ili čaja i konačnom prebacivanju svih malih potrepština iz stare u novu torbicu što odgađate od kad ste ju kupili. Ne brinite, nije sve tako crno. Donosimo vam nekoliko savjeta kako ubrzati jutarnje spremanje, obaviti sve što ste naumili i uspjeti stići na vrijeme. Multitasking je vaš najbolji prijatelj.

Prije tuširanja, pristavite vodu za čaj ili kavu. Voda će zakuhati dok završite svoje mirisno putovanje, čime ćete uštedjeti na vremenu, a stići ćete nešto i pojesti prije nego izjurite iz svog doma. Nakon brzinskog tuširanja, umjesto stavljanja masnog losiona za njegu kože za čije upijanje nemate vremena, posegnite za NIVEA Care kremom s wow efektom. Njezina tajna je u uravnoteženoj količini kristala voska koji koži pružaju intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu, izravno se apsorbirajući na koži. Inovativna formula sadrži hidrodisperzivni vosak te kao osnovu ima vodu, ali i sićušne hranjive čestice hidro voska umjesto kapljica ulja. Kada one dođu u dodir s kožom, istog se trenutka otapaju i intenzivno njeguju kožu, bez ostavljanja masnog traga na koži. Ovu kremu možete koristiti i za nježnu njegu nakon brijanja ako ste morali "na brzaka" ukloniti neželjene dlačice.
Nakon njege tijela, prijeđite na kosu. Za pranje kose nemate vremena, ali zato ju možete svezati u visoki rep ili elegantnu pundžu. Prirodni look je uvijek u trendu tako da make-up maksimalno pojednostavite - puder, maskara i malo rumenila za svježiji izgled. Unatoč nedostatku vremena, podlogu prije pudera nikad nemojte preskakati. Ona je bitna kako bi hidratizirala i zaštitila vašu kožu, ali i produžila postojanost make up-a. U tu svrhu ponovno možete iskoristiti NIVEA Care kremu koja će stvoriti optimalnu razinu vlažnosti vaše kože tijekom cijeloga dana i dubinski ju nahraniti bez ostavljanja masnih tragova. 
Sigurni smo da znate da je za uštedu vremena dobro pripremiti "outfit" večer prije, no ako to niste učinili, smislite idealnu odjevnu kombinaciju dok se šminkate.

Crno uvijek pali i najjednostavnije je za kombiniranje. Ako volite često mijenjati torbice, najbolje bi bilo da sve potrepštine stavite u jednu manju torbicu koju ćete po potrebi seliti. Tako možete biti sigurne da ništa nećete zaboraviti. 
Zapamtite, po jutru se dan poznaje, ali usprkos stresnom buđenju, ne morate cijeli dan nastaviti u tom tonu. Pametnim korištenjem vremena koje imate na raspolaganju te pokojim trikom, stignete biti njegovane i lijepe. Prije samog izlaska, NIVEA Care kremu nanesite na ruke kako bi ih zaštitili od vremenskih utjecaja, a zbog njezina lagane i nemasne teksture, malo NIVEA Care kreme možete nanijeti i na usne te tako i njih zaštiti. Još gutljaj kave ili čaja koji ste pripremile i spremne ste za polazak.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".