Make-up u tonovima koralja i zlata

Uz predivno sunčano i toplo vrijeme, ne možemo odoljeti koraljnim tonovima na usnama i isprobavanju novih beauty proizvoda.
Vidi originalni članak

HRANJIV DODIR CHANELA

Nova Chanelova kolekcija dolazi u vrlo elegantnim, klasičnim ženstvenim tonovima u kojima prevladava crvena i bordo, a uz već poznate ruževe Rouge Coco i Le Vernis te lakove za nokte u novim nijansama, donosi dva divna noviteta.

Prvi je gel nadlak za nokte, nazvan "Le Gel Coat" (207 kn, Martimex), koji će učvrstiti vaš lak i dati mu dugotrajnost, a drugi su ruževi za usne u olovci Rouge Coco Stylo (281 kn, Martimex).

Mješavina su ruža, sjajila i balzama, što znači da usne dubinski hrane dok ih čine senzualno sjajnima sa savršenim omjerom boje!

OLOVKE ZA USNE...

Bobbi Brown predstavlja divne nove nijanse multifunkcionalnih olovki kojima se možete koristiti na usnama i obrazima!

Art Sticks “Punch” & “Electric Coral”, svaka 246 kn, Bobbi Brown (Douglas)

ILI RUŽEVI?

Obožavamo nove MAC ruževe otkačenih nijansi iz kolekcije “Vibe Tribe”, posebice zlatnu koja je pravi beauty trend. 

Vibe Tribe Lipstick “Tanarama” & “Arrowhead”, 167 kn, M•A•C (M•A•C)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".