Make up koji nikada ne izlazi iz mode

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Chanel rouge allure velvet FOTO: Chanel prefection lumiere FOTO: H&M FOTO: Dior show FOTO: Dior eyeshadow
Baš kao i kad je o modi riječ i u svijetu make up-a klasika je uvijek "in"
Vidi originalni članak

Na premijeri filma "Igre gladi", prelijepa mlada oskarovka Jennifer Lawrence pojavila se u zavodljivoj bijeloj toaleti koja je savršeno naglasila njezinu lijepu liniju, no ipak posebni komplimenti idu njezinom vizažistu i frizeru koji su se odlučili za razbarušeni bob te predivan make up.

Naime, Jeniferino lijepo lice samo je dodatno naglasila savršeno nanesena podoga koja je odlično reflektirala svjetlo i činila bazu ostatku make up-a koji je bio baziran na bogatom crvenom ružu, precizno nanesenom tušu preko zlatnog sjenila, gusto nanesenoj maskari i nježno rumenim obrazima.

Pronašli smo proizvode koji će vam pomoći da ovakav izgled postignete i sami kod kuće.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".