MAC blagdanska kolekcija

Da blagdani nisu tako daleko dokazao nam je MAC koji je predstavio svoju novu blagdansku kolekciju...
Vidi originalni članak

Iako je tek listopad beauty gigant MAC predstavio je još jednu uzbudljivu kolekciju posvećenu blagdanskom razdoblju. Osim metalik ljubičastom i plavom pakiranju obožavatelji se posebno vesele limited edition proizvodima. Kako nam se čini prema fotografijama s Instagrama MAC nas ove blagdanske sezone vidi u žarkim ruževima pa uz tradicionalnu crvenu pripremaju i žarko rozu nijansu.

Šljokice su kao i do sada ostale nezaobilazne a najviše pozornosti kod ljubitelja make upa do sada je privukao novi MAC skinfinish koji neodoljivo podsjeća na kultni MACov highligter Whisper of Gilt koji je u rekordnom roku raspordan no obožavatelji nikad nisu prežalili što se više ne proizvodi. Svi koji su tad propustili ugrabiti svoj primjerak sada imaju novu priliku. Kolekcija naziva Enchanted Eve dostupna je od danas na njihovoj web stranici a uskoro će biti i u našim prodavaonicama.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".