MAC surađuje s Ellie Goulding

Nova kolekcija kozmetičkog giganta s poznatom pjevačicom očekuje se na policama trgovina u prosincu ove godine. Nadamo se da će pronaći put i do našeg tržišta.
Vidi originalni članak

Nakon suradnji sa Rihannom, Miley Cyrus, Nicki Minaj i još mnogim zvijezdama, red je došao na pjevačicu Ellie Goulding. Popularna pjevačica niže hitove, a usto ima i vremena osmisliti make up kolekciju sa svojim imenom. Njena kolekcija, koja dolazi u blagdansko vrijeme, sastojat će se od raznih ruževa i sjajila, kompaktnog duo bronzera i rumenila u kojima najviše prevladava ružičasta nijansa te paleta sa mat sjenilima neutralnih tonova. Također ljubiteljice MACa moći će kupiti umjetnih trepavica kakve i sama Ellie nosi.

Cijela kolekcija je inspirirana nježnim izgledom britanske pjevačice s dodatkom glamura. Kutijice u kojima se nalaze proizvodi su u klasičnim crnim MAC pakiranjima, ali sa Ellinim logom u ružičasto-zlatnoj boji. Kolekcija izgleda romantično i zavodljivo, a znamo da će se mnogima naći na božićnoj listi želja.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".