MAC predstavio novu kolekciju: Powder Kiss tekući ruževi i sjenila idealni za savršen ljetni make up

Ruževi dolaze u čak 17 nijansi, a čak dvanaest raznovrsnih nijansi sjenila pravi društvo Powder Kiss ruževima
Vidi originalni članak

Pozdravite se sa suhim ruževima! Novi Powder Kiss tekući ruževi imaju baršunastu teksturu, formula je poput moussea, a pružaju hidrataciju i do deset sati, uz nježni mat finiš. Posebna kombinacija puderastih i umirujućih sastojaka omogućava da usne budu meke, glatke i hidratizirane cijeli dan. Aplikator u obliku pješčanog sata savršeno prijanja uz usne, pružajući dovoljnu količinu boje kako bi se zamaglile linije i zagladile usne. Uz sedamnaest nijansi ruževa u kolekciji se nalaze i Powder Kiss sjenila.

Powder Kiss sjenila pružaju mat boju, laganu poput oblaka i toliko stopljenu s kapkom da izgledaju poput vaše druge kože. Baršunasta formula blenda se s nevjerojatnom lakoćom zahvaljujući novoj Cream Matrix formuli, dok inovativna Soft-Focus Filter tehnologija stvara nevjerojatan blur efekt.  Zahvaljujući tome sjenilo se neće nakupljati u pregibima kapaka. Čak dvanaest prekrasno raznovrsnih nijansi sjenila prave društvo Powder Kiss ruževima.

Kolekcija je dostupna od danas u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7), Splitu (Ilićev prolaz 1), Rijeci (Parfumerija Anabella, Koblerov trg 4) te Dubrovniku (Parfumerija Anabella, Stradun).

Cijena Powder Kiss tekućeg ruža je 199,00 kn, a Powder Kiss sjenila 165,00 kn (dok je samo refill sjenilo za paletu 116,00 kn).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".