MAC najavljuje veliko iznanađenje

Svjetski gigant dekorativne kozmetike MAC ostvario je suradnju s braćom Brant i na tržište izbacio unisex kozmetičke proizvode ...
Vidi originalni članak

Da dekorativna kozmetika nije rezervirana isključivo za ženski rod, potvrđuju i novi proizvodi kozmetičke kuće MAC koja je u suradnji s Harryjem i Peterom Brantom ostvarila suradnju i na tržište izbacila tri nova proizvoda koja mogu koristiti i žene i muškarci. Korektor, olovka za obrve i krema u boji u prirodnim nijansama zasigurno će naći svoje mjesto i u kozmetičkim torbicama muškaraca koji, baš kao i braća Brant, proizvode za uljepšavanje koriste na dnevnoj bazi. Harry i Peter, sinovi slavnih roditelja, supermodela Stephanie Seymour i milijardera Petera M. Branta,  itekako su poznati američkoj društvenoj sceni po svom stilu, ali i kao redoviti gosti na partyjima, a New York Times ih je još 2012. prozvao “Novim Prinčevima Grada”. Vjerujemo da braća neće stati samo na ovim proizvodima te da nas čeka još mnogo iznenađenja!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".