'Luxe blonde' sjajna je nijansa idealna za sve plavuše tijekom ljetnih mjeseci

Trend se ne odnosi na jednu boju posebno, već na tehniku ​​koja stvara prekrasnu plavu kosu uvođenjem suptilne dimenzije koja izgleda luksuzno, a da ne možete točno odrediti zašto.
Vidi originalni članak

Sa ‘tihim luksuzom’ koji je prikupio više od 102 milijuna pregleda na TikToku zbog svog pristupa modi, bilo je samo pitanje vremena kada će trend postati popularan i u beauty dijelu. "Luxe blonde" jedan je vrlo popularan primjer i velike su šanse da ćete vidjeti puno ovakvih frizura ovog ljeta.

Načelo tihog luksuza je odricanje od upadljivih dizajnerskih etiketa ili komada u korist kvalitetnih osnovnih stvari koje izgledaju bogato, ali ne moraju nužno skupo koštati. Odabir kroja je važno za stvaranje lijepo pristajajuće siluete, a paleta boja također čini razliku, s monokromatskim tonovima kao bazom. Crne ili neutralne krojene hlače s jednostavnom, ali kvalitetnom majicom izgledaju uglađeno i skupo bez previše truda.

Isto tako, plava kosa je klasik, ali obraćajući pažnju na detalje, možete je podići na potpuno novu razinu, a to je upravo ono što Luxe plava boja nastoji učiniti. Trend se ne odnosi na jednu boju posebno, već na tehniku ​​koja stvara prekrasnu plavu kosu uvođenjem suptilne dimenzije koja izgleda luksuzno, a da ne možete točno odrediti zašto.

Što se tiče toga što tražiti od svog kolorista u salonu, Glamour je razgovarao s poznatom koloristicom, Gemmom Smidmore, koja je objasnila: “Tražite lijepe, malene babylights pramenove i to puno njih. Želite nula ili što manje izbjeljivača kako biste zadržali taj sjaj, zdravlje i ekstra luksuznu plavu. Ne bi trebalo izgledati kao da imate pramenove, trebalo bi izgledati kao besprijekoran sjaj.”

Tijekom ljetnih mjeseci ljudi često gravitiraju prema svjetlijim bojama kose kako bi upotpunili sunčanu i živahnu atmosferu. Očekuje se da će luksuzna plava, sa svojim sjajnim i raskošnim tonovima, biti izvanredan izbor za osobe koje žele osvježiti svoju boju kose i prigrliti glamuroznu estetiku. Njezina svestranost omogućuje da se prilagodi različitim tonovima kože i tipovima kose, što je čini dostupnim širokom rasponu pojedinaca koji traže šik i sofisticiran izgled.

Savjetnica o stilu Marijane Batinić: 'Potpetice su obavezne, one otvorene ponekad ukrasi fora trendom – prozirnim čarapama'
Ovakav model traperica ne pristaje svakome, no ona ih odlično nosi: 'Volim neutralne i ostale boje, ali ne volim uzorke'
Njezin je stil sasvim jedinstven: 'Htjela sam izgledati malo drugačije. Ovaj put nosim sve vintage i second hand'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".