Look&Learn seminar za kozmetičare: Novo doba estetske medicine

Na najvećem interaktivnom beauty sajmu Abecedi ljepote – Festivalu kozmetike koji se 1. i 2. prosinca održava u Plaza Event Centru u Zagrebu, upoznajte vrhunskebrendove iz svijeta kozmetike!
Vidi originalni članak

Otkrijte zbog čega DermaOxy i GERnetic preporučuju najpoznatiji dermatolozi, estetski kirurzi i kozmetičari.

Danci su izumili sjajnu metodu u kojoj koriste kisik iz zraka i prirodni serum kako bi prodrli duboko u dermalne slojeve kože. Ova kombinacija aparata i preparata poznata kao DermaOxy provjereno popunjava bore, neutralizira sitne bore oko očiju, blago povećava volumen usana, koži vraća vitalnost i mladenački sjaj, a iznimno je uspješna u tretiranju tjemena – stimulira rast kose, obnavlja stanice, uklanja perut, kosi vraća sjaj… DermaOxy tajna je vitalnosti i mladenačkog izgleda brojnih svjetskih zvijezda, a omiljen je tretman Kim Kardashian.

GERnetic je sto posto prirodna medicinska kozmetike iz Francuske, apsolutno drugačija od svih ostalih na tržištu. Proizvodi su kreirani za svaku specifičnu potrebu lica, grudi i tijela, hrane kožu, obnavljaju stanice i održavaju tkivo na maksimalnoj razini aktivnosti. Dokazano rješavaju najkompliciranije probleme poput psorijaze, ekcema, akni, ožiljaka, opekotina, celulita, strija…, idealni su u tretmanima prije i poslije operacije lica ili tijela, a savršeno njeguju i pomlađuju zdravu kožu.

Želite li zadovoljne klijente koji već nakon prvog tretmana osjećaju njegove učinke, prijavite se na kreativne look&learn seminare koji će se održati 1. prosinca u okviru Festivala estetike i steknite međunarodno priznate certifikate. Otkrijte savršenu sintezu DermaOxy medicinskog aparata i prirodnih seruma i saznajte kako se primjenjuje čisti kisik iz zraka za tretmane lica i tjemena uz DermaOxy . Naučite sve o prirodnom dermatološkom brendu GERnetic, aktualnim procedurama i tretmanima kroz koje će vas voditi GERnetic edukatorica.

Više na: abecedaljepote.hr

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".