Look&Learn seminar: Elvir Bajrić jedan od najpoznatijih frizera u regiji dolazi na Abecedu ljepote - Festival estetike!

Kreativne, suvremene, individualne – tako bi se mogle opisati frizure Elvira Bajrića, licenciranog TIGI edukatora.
Vidi originalni članak

O kakvom je kreativcu riječ najbolje govori činjenica da je na poziv TIGI-ja nastupao na proslavi desete godišnjice Ged Head studija u londonskom Old Billingsgateu. Njegov talent potvrđuju brojna priznanja i nagrade, među kojima je i titula prvaka bivše Jugoslavije koju je dobio iste godine kad je završio školu.

Usavršavao se na akademijama u Italiji i Španjolskoj, a jedan od mentora mu je bio i poznati frizer Anthony Mascola. Elvir Bajrić voditelj je frizerske akademije „Radionica“ u Sarajevu i autor stručne knjige „Rječnik frizerskih tehnika i termina“. Jedan od najpoznatijih frizera današnjice dolazi na drugu Abecedu ljepote – Festival estetike, interaktivni beauty sajam koji će 1. i 2. prosinca u Plaza Event Centrar u Zagrebu dovesti najpoznatije svjetske brendove. Želite li se upoznati s najnovijim trendovima i učiti od najboljih, prijavite se na kreativni look&learn seminar, koji će se održati u nedjelju, 2. prosinca u okviru Festivala estetike. Uz Elvira Bajrića, poznati frizeri predstavit će tehnike najnovijih kolekcija i must have frizure za nadolazeću sezonu.

Više na: abecedaljepote.hr

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".