Ljetni sjaj na noktima

Jedan od prvih beauty rituala koji pokazuju da je toplo godišnje doba doista ovdje jest njega noktiju. Ivana Kovačić iz “Manosa”, koja je odnedavno i službeni O•P•I edukator za Hrvatsku, otkriva nam sve trendove koje ove sezone možemo isprobati na noktima.
Vidi originalni članak

Iako beauty industrija pozorno dozira trendi nijanse, OPNew Orleans kolekcija sjajno je dočarala šarenilo američkog juga kroz 12 nijansi od nježnih pastelnih pa do jarkih cvjetnih tonova. Posebno je popularna “She’s a Bad Muffuletta”, koja je sjajna alternativa ljubiteljicama toplih nijansi, a “Craw fishing For a Compliments” u boji riječnih jastoga Louisiane intenzivna je pastelna nijansa s primjesom narančaste, idealna za dnevne prigode.

Hladne nijanse predvodi “Rich Girls and Po Boys” s tonom potočnice, a “Take a Right On Bourbon” povezuje zemljane i zlatne tonove u blještavu čaroliju idealnu za duge ljetne noći! Pastelne nijanse sjajno će naglasiti okrugli oblik nokta i prirodno izdužiti vaše prste, dok jarki tonovi obožavaju kratke nokte kockastih rubova na kojima izgledaju kao pravi bombončići!

Boja sezone definitivno je žuta! Ako niste dovoljno hrabre da je isprobate u varijanti gela ili trajnog laka, Infinite Shine je pravo rješenje za vas jer ostavlja blistavi sjaj koji traje i do deset dana, a može se vrlo lako ukloniti acetonom.

Pedikura prolazi pravu malu revoluciju jer se sve veći broj žena odlučuje za različite tonove laka za nokte na rukama i nogama. Ovoga ljeta posebno su popularne toplo-hladne kombinacije pa klasičarke neće pogriješiti ako “O•P•I Red“ manikuru nadograde pedikurom s “Russian Navy” nijansom koja ni treću godinu zaredom ne može zasititi vjerne obožavateljice mornarskoplave. Zaista, idealno za ljeto!

Slijeva nadesno: Nail Lacquer “Show Us Your Tips”, Nail Lacquer “Suzi Nails New Orleans”, Nail Lacquer “Rich Girls And Po Boys”, Nail Lacquer “Let Me Bayou A Drink”, svaki 100 kn, O•P•I (Salon “Manos”).

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".