Ljetni must have? Definitivno melem od mrkve

Vidi originalni članak

,,Uhvatite''  brončani  ten  uz  miris karamele i bogate, prirodne sastojke novog  Melema  od  mrkve.  Među  prirodnim  kozmetičkim proizvodima Male od lavande,  koji  su  ljetni  ,,must-have'', ove sezone pronaći ćete Melem od mrkve  -  u  pakiranju  od  200ml  i  maloprodajnoj cijeni od 69,90kn (dm).

Macerat  korijena  mrkve  u  kombinaciji  s uljem oraha, pčelinjim voskom i vitaminom  E,  omekšat  će  i nahraniti kožu, a ona će poprimiti prekrasnu, brončanu boju.

Melem od mrkve omogućuje ravnomjerno tamnjenje, bez mrlja na koži  i  odjeći.  Odličan je za njegu svih tipova kože, prije, za vrijeme i nakon izlaganja suncu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".