Ljeti ne nosite zimske džempere, pa ne biste trebali niti zimske kreme

Stručnjakinju za kozmetiku Nanu Nadarević zamolili smo da kaže što svaka žena ovoga ljeta treba imati u svojoj kozmetičkoj torbici
Vidi originalni članak

Nanu Nadarević, beauty brend menadžericu, pitali smo koja bi tri proizvoda preporučila kao apsolutni must have tijekom ljetnih mjeseci. 
 - Top tri proizvoda za ljeto koja morate imate ove godine, tj. svako ljeto su, prvo, kreme laganije teksture. 

Znači, bilo koja krema koju koristite, trebala bi biti malo laganije teksture jer, primjerice, džemper ne nosite po ljeti pa zato nećete ni svoju zimsku kremu - kaže Nana. Mišljenja je i kako treba paziti oko rumenila.
- Trebate imati kremasto rumenilo, koje onda možete koristiti i sjenilo i kao rumenilo i za usne. I naravno SPF, za koji se nadam da ga nosite cijele godine, pa samo malo povisite faktor tijekom ljeta - zaključuje Nana. 

Više pogledajte u videu:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".