Ljepota i zdravlje u Beauty centru Božica

U kvalitetu 470 beauty usluga koje nudi ova oaza ljepote uvjerile su se i mnoge poznate hrvatice poput Marijane Batinić i Maje šuput.
Vidi originalni članak

Vrhunski tim profesionalaca u Beauty centru Božica uvijek će vas dočekati s osmijehom i s korisnim savjetima za sve vaše probleme ili želje. Uz najkvalitetniju opremu i stručnjake, zagarantirana je najbolja usluga pa je ovo dobra destinacija na kojoj možete na sebi promijeniti ili jednostavno poboljšati sve što poželite. U kvalitetu čak 470 impresivnih beauty  usluga uvjerile su se i brojne poznate Hrvatice koje Beauty centar Božica svakodnevno posjećuju.Jedna od njih je lijepa TV voditeljica Marijana Batinić koja svoju kompletnu njegu prepušta stručnjacima ovog renimiranog salona.Ambasadorica je i naša popularna pjevačica ,vrckava Maja Šuput koja u ovom centru nazali mirnu oazu u predahu od brojnih koncertnih angažmana. Pored slavnih dama iz hrvatskog javnog života,salon „Božica“ je i ponosni pokrovitelj „Kraljice maturalnih večeri“ 

Problem s vraćanjem u formu nakon trudnoće efikasno rješava Intraderma u kombinaciji s Oxifatom i ultrazvučnom liposukcijom. Intraderma je aparat za učvršćivanje kože i najpametniji od svih aparata jer rješava korijen problema, a ne simptom – prodirući toplinom do najdubljih slojeva kože. Ultrazvučna liposukcija tretman je koji može smanjiti i preoblikovati određeni dio tijela. Riječ je o metodi koja uklanja nakupine masnog tkiva i ublažava celulit na mjestima gdje to nije moguće postići na bilo koji drugi način. U Beauty centru Božica svaki mjesec nude specijalne akcije kada su pojedine usluge i tretmani sniženi. Više na telefonu 01 2911128 www.bc- bozica.com te na Facebooku i Instagramu “Beauty centar Božica”.

Za vrijeme "Diva Beauty Days", Beauty centar Božica nudi: 

Tretman pomlađivanja
Prije: 740 kn, sad 595 kn
Tretman mršavljenja Quik fit
Prije:2080 kn, sad 999 kn 
Detoksifokacijska pedikura 
Prije: 200 kn, sad 160 kn
Exatenzije trepavica
Prije:600 kn, sad 399 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".