Lip Kit By Kylie Valentine's Collection

Fanovi Kylie Jenner biraju imena za nove tri nijanse - hoćete li joj pomoć pri odabiru?
Vidi originalni članak

Nakon izbacivanja svoje linije ruževa za usne s kojima je srušila internet, Kylie Jenner svojoj kolekciji dodaje još tri nijanse! Vrlo smo znatiželjni kakve će boje ruževa biti ali i hoće li Kylie srušiti rekord od 33 sekunde koliko joj je prošli put trebalo da ih rasproda? Ako vam je slučajno promakao odličan poslovan pothvat ove tinejdžerke, pročitajte više na linku – http://diva.vecernji.hr/beauty/kylie-jenner-je-zaradila-81-milijun-u-336-sekundi-1328

Ovoga puta Kylie je zamolila fanove za pomoć pri odabiru imena za ruž na čijoj je formuli, kako kaže, jako puno radila i u čiju se formulu zaljubila a znamo koliko je sama Kylie zahtjevna. Prvo ime koje su fanovi izabrali, točnije Shelby Tyler, jest „Posie K“.  

Kao i prethodne tri, i ova nijansa je na našoj wish listi. Jedva čekamo vidjeti što još Kylie sprema!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".