Lierac Premium - luksuzna njega protiv bora

Serum se može koristiti samostalo i u kombinaciji s Lierac Premium bogatom i laganom kremom za lice.
Vidi originalni članak

Tehnologija je toliko napredovala da su tehnološka otkrića dragocjenih sastojaka promijenili svijet ljepote i pružili njegu koja doista pomlađuje. Takva luskuzna njega je Lierac Premium linija koja se temelji se na visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline, čije je djelovanje pojačano patentima Foxo iPremium Cellular Complexa te izborom jedinstvenih ekstrakata rijetkih crnih cvjetova: crne ruže, crne orhideje i crnog maka - koji imaju izrazito antioksidantna i hranjiva svojstva.

LIERAC PREMIUM SERUM 30ml
Uklanja sve vidljive znakove starenja, redifinira teksturu kože i pojačava sjaj. Uklanja znakove starenja kao što su bore i borice, tamne mrlje, nedostatak čvrstoće, smanjenje sjaja, elastičnosti, gustoće i suhoće. Serum se može koristiti samostalo i u kombinaciji s Lierac Premium bogatom i laganom kremom za lice.

Cijena: 149.90€

LIERAC PREMIUM BOGATA KREMA 50ML
Savršena kombinacija [F.G.N.] tehnologije s hijaluronskom kiselinom i niacinamidom direktno djeluje na tri uzroka starenja kože. Obogaćena shea maslacem za njegu i intenzivnu hidrataciju. Kremasta i ultra-ugodna tekstura pruža baršunasti osjećaj prilikom nanošenja na normalnu do suhu kožu.

Cijena: 139.90€

Više na: https://www.delmerion.hr/shop

Ako tražite učinkovit tonik, isprobajte neki od ovih za koje dermatolozi kažu da odgovaraju svakom tipu kože
Predimenzionirana košulja jedan je komad odjeće koji je uvijek dobro imati u ormaru jer je svestrana i uvijek in
Vječnu klasiku nadopunile su trendovskim komadima: 'Idemo zajedno u šoping i razmjenjujemo garderobu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".