Ležerne frizure koje možete nositi ove jeseni: Gotove su za par minuta, a imaju wow efekt

Jutra su često užurbana i ne ostaje dovoljno vremena koje možemo posvetiti frizuri pa ju je najlakše svezati u rep ili punđu i izjuriti iz kuće. Ipak, u tome upravo i jest tajna jer su najjednostavnije frizure i - najbolje!
Vidi originalni članak

Složit ćemo se svi, ako imamo good hair day, odmah i sam dan postaje barem malo bolji. Budući da kosu ipak nije dobro prečesto prati kako se ne bi povećalo lučenje sebuma na vlasištu i kako time ne bismo postili suprotan učinak, uvijek se možemo poigrati ukosnicama, kao i zanimljivim idejama kako bi frizura svaki dan bila odlična. 

Također, jutra su često užurbana i ne ostaje dovoljno vremena koje možemo posvetiti frizuri pa ju je najlakše svezati u rep ili punđu i izjuriti iz kuće. Ipak, u tome upravo i jest tajna jer su najjednostavnije frizure i - najbolje! Jednostavna pletenica, niska punđa ili zalizani konjski rep izgledat će jako chic, a za njihovu izradu potrebno je svega nekoliko minuta.

Ako nemate inspiracije, u nastavku donosimo nekoliko ideja s portala WhoWhatWear koje možete isprobati i postići wow-efekt.

FOTO: Instagram @HAIRBYRACHEL Marama je odličan dodataka klasičnoj pletenici, a vrlo ju je jednostavno napraviti. Umjesto da rep podijelite na tri dijela, podijelite ga na dva, a za treći će poslužiti marama. FOTO: Instagram @BRITTSULLY Opušteni konjski rep možda je i najjednostavniji od svih odabira - kosu prebacite iza i svežite je upečatljivom ukosnicom ili scrunchie gumicom. FOTO: Instagram @MCB.HAIR Messy punđe više nisu rezervirane za sportske aktivnosti, nego su savršen odabir za svaki dan, pogotovo ako su upotpunjene dodacima za kosu. Kad svežete nisku punđu, prođite prstima po kosi kako biste je dodatno razbarušili. FOTO: INSTAGRAM @JESUSHAIR Messy konjski rep odličan je za prirodno valovito ili kovrčavu kosu, pogotovo nekoliko dana nakon pranja kad se polako počinje mastiti. Na korijen dodajte malo spreja za teksturu, a ostatak kose svežite u visoki rep. FOTO: Instagram @LELETNY Ako ne znate biste li kosu raspustili ili je ipak svezali u rep, ovo je savršen kompromis. Maknite kosu s lica, a stražnji dio ostavite raspuštenim i sve upotpunite zanimljivim ukosnicama. FOTO: Instagram @@TAUNIDAWSON Umjesto s klasičnom pletenicama, poigrajte se onom koja nastaje vezanjem "čvorova". Ovaj je odabir super za nešto dužu kosu, a na kraju sve samo učvrstite ukosnicom i izdvojite nekoliko pramenova koji će uokviriti lice. FOTO: Instagram @BRYCESCARLETT Stilistica Margot Robbie popularizirala je pletenice kakve smo nosili devedesetih godina, one jednostavne koje uokviravaju lice. Na taj način osvježila je njezin svakodnevni look, a i dalje zadržala jednostavnost raspuštene kose. FOTO: Instagram @HERMIZDANIE Poigrajte se s ukosnicama - ovaj look je savršen za drugi ili treći dan od pranja kose kad je i dalje želite nositi raspuštenom, a ovako ćete je lakše ukrotiti. FOTO: Instagram @VALETSTUDIO Što je bolje od jednog scrunchieja? Pa, tri scrunchieja na ležernom konjskom repu za svaki dan. Tako ćete biti sigurni da nećete proći nezamijećeno i zasigurno izazvati wow-efekt.

Od klasike do otkačenih ideja: Pet boja kose koje možete isprobati ove sezone, a frizeri kažu da će biti veliki trend
Jednostavne za održavanje i jako efektne: Vraćaju se slojevite frizure i izgledaju elegantnije nego ikad
Rjeđe perite kosu, pazite na količinu šampona i regeneratora... Isprobajte savjete s kojima će se kosa manje mastiti

Vrijeme je za promjenu: Isprobajte pramenove koje smo devedesetih obožavali, a sad dolaze u još boljoj verziji

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".