"Ledena" krema pravi je hit na društvenim mrežama: Koži daje osjećaj svježine, odlična je za iritacije, crvenilo...

Riječ je o Vue De Pulang Frozen Cream, odnosno kremi za koju kažu da je odlična u borbi protiv crvenila, iritacija, a moćan je saveznik u beauty rutini jer licu daje osvježaj svježine i razbuđenosti.
Vidi originalni članak

U 2020. godini sve više beauty savjeta i recenzija počeli smo tražiti na TikToku, a u moru odličnih proizvoda, pronašli smo i tzv. "ledenu" kremu, odnosno još jedan odličan proizvod azijskih kozmetičkih brendova. Riječ je o Vue De Pulang Frozen Cream, odnosno kremi za koju kažu da je odlična u borbi protiv crvenila, iritacija, a moćan je saveznik u beauty rutini jer licu daje osvježaj svježine i razbuđenosti. 

Ova je krema posebna po tome što, ako je stavite u hladnjak, ona doslovno bude ledena. Kod nas u drogerijama je ne možemo pronaći, no dostupna je na Amazonu, gdje je njezina cijena 17 dolara, odnosno nešto više od 100 kuna. Ako ga ne držite u hladnjaku, proizvod ima gel-strukturu; ljepljiv je, no istovremeno super-lagan i odličan je za hidrataciju lica. Zasigurno ste si postavili pitanje zašto se ovaj proizvod smrzne kad i druge proizvode možemo držati u hladnjaku, no ne mijenjaju teksturu. Stručnjaci su za Allure pojasnili kako se to događa jer Vude De Pulan Frozen Cream ima vodenu formulu, odnosno količina vode u proizvodu je vrlo visoka pa se iz tog razloga pretvara u led.

Krema je postala viralni hit zahvaljujući profilu The Beauty Spy u kojem Ryan Sullivan, jedan od suosnivača The Beauty Spyja, nanosi kristaliće kreme na lice i navodi njezine prednosti poput smanjivanja natečenosti i hidratacije. I drugi su brzo poželjeli isprobati ovaj trendi proizvod, a Sullivan je za Today rekao da proizvod ima i odličnu formulu zahvaljujući sastojcima poput biljnih sastojaka, niacinamida i hijaluronske kiseline. Iz tog razloga, osim što odmah možete vidjeti sjaj i dozu hidratacije, s vremenom ćete primijetiti kako koža postaje glađa i mekša. 

Ako je suditi prema komentarima na Redditu i recenzijama beauty ljubiteljica, ova je krema idealna i za bore i sitne linije na licu, a tvrde kako je dobra i u borbi s crvenilom i iziritiranom kožom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".