LED terapija svjetlom bit će vaš ljetni saveznik u njezi kože

Za najbolje LED maske na našem tržištu pobrinuo se ROX Beauty, regionalni lider u distribuciji pametnih beauty uređaja
Vidi originalni članak

Ljeti je koža izložena posebnim uvjetima poput pojačanog sunčevog zračenja, topline i vlage, što može utjecati na njezinu osjetljivost i reakciju na pojedine sastojke u proizvodima za njegu kože. Određeni sastojci mogu izazvati iritacije, povećati osjetljivost na sunce ili dovesti do drugih neželjenih efekata. Tako se strogo preporučuje izbjegavanje korištenja retinoida, AHA i BHA kiselina, benzoyl peroksida ili hidrokinona. Ako ste ljubitelji pametnih beauty gadgeta, sigurno ste se pitali možete li tijekom ljeta koristiti svoje omiljene uređaje. Ako u posjedu imate ili planirate imate LED maske, odgovor je da! Poznate po spektru različitih led svjetala koja ciljaju na različite kožne probleme, sasvim su sigurne za korištenje tijekom ljetnih mjeseci. Za najbolje LED maske na našem tržištu pobrinuo se ROX Beauty, regionalni lider u distribuciji pametnih beauty uređaja.

LED svjetlosna terapija funkcionira tako što svjetlost različitih boja i valnih duljina prodire u kožu i djeluje na različite slojeve tkiva. Izuzev svih benefita koje će vaša koža uživati, beauty gadgeti na bazi LED svjetla iznimno su praktični za kućnu uporabu, ne sadrže UV svjetlost i u potpunosti su sigurni za sve tipove kože. Tretman je bezbolan, opuštajući, bez ikakvih nuspojava i oporavka, za razliku do drugih estetskih tretmana. Snaga LED svjetlosne terapije krije se u spektru svjetlosti različitih boja i valnih duljina pa tako jedan uređaj cilja na više problema s kožom. Posebice će vam se za ljetnih mjeseci sviđati boje koje pomažu u regeneraciji kože. Narančasta svjetlost ublažava oštećenja od sunca te revitalizira kožu, dok žuta svjetlost ublažava rozaceju, smanjuje oticanje i poboljšava tonus kože. Iako će ovi pozitivni učinci biti najvažniji u ljetnim mjesecima, ne treba zaboraviti i na ostale ishode korištenja LED maski. Ovaj tretman uspješno stimulira proizvodnju kolagena i elastina i samim time proizvodi anti-age učinak i regeneraciju kože. LED terapija odličan je izbor i za problematičnu kožu s aknama jer smanjuje upalne procese, ubija bakterije i time sprječava nastanak novih akni.

ROX Beauty u svom asortimanu nudi niz vrhunskih beauty uređaja na bazi LED svjetla. ROX Beauty Led Face maska za njegu kože objedinjuje najsuvremenije inovacije i tehnologije u regeneraciji, obnovi i njezi kože u jednom proizvodu, a također poboljšava apsorpciju sastojaka unutar proizvoda za njegu lica, čime se poboljšava cjelokupni tretman. MZ SKIN Light-Therapy Zlatni uređaj tretman je LED svjetlom s 5 boja koji će vašu kožu transformirati u vrlo kratko vrijeme. Proizvodnja kolagena, popravak oštećenja od sunca, pročišćavanje kože i poboljšani protok limfe samo su neki od mnogobrojnih benefita ovog svestranog proizvoda na kojem će vam vaša koža biti zahvalna. Još jedan srodan uređaj dostupan je putem ROX Beautyja. Riječ je o FAQ 202 silikonskoj maski za lice, švicarske proizvodnje. Ova LED maska za lice s punim spektrom svjetala brzo i učinkovito obnavlja, revitalizira kožu i bori se protiv znakova starenja tretmanima kliničke snage, a sve to u udobnosti vašeg doma.

Beauty uređaji s LED tehnologijom dostupni su putem ROX Beauty webshopa i u ROX Beauty Storeu u Ilici 54 u Zagrebu.

Dior i Armani u problemima: Procurilo koliko zaista košta izrada jedne torbice koja se prodaje za 2800 dolara
Frizura koje Francuskinje obožavaju tijekom ljetnih dana jer je pravi spas od vrućina
Victoria i David Beckham slave 25 godina braka: Za tu prigodu ponovno su odjenuli kultne ljubičaste kombinacije s vjenčanja!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".