Laskava, svestrana i laka za održavanje: Isprobajte bob-frizuru za koju kažu da pristaje svakom obliku lica

Jednom kad se odlučite za svoju savršenu verziju boba, vrijeme je da razmislite gdje ćete biti njegov razdjeljak jer to utječe kako će on izgledati na osobi
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko sezona u znaku je boba, a zahvaljujući njegovim različitim i brojnim verzijama, ova chic frizura nikako nam ne može dosaditi. Francuski bob, bob duljine do ključne kosti, tzv. boy band bob, blunt bob, asimetričan... Izbora je toliko, a sve što trebate je posavjetovati se s frizerom kako biste pronašli onaj idealan za sebe.

Jednom kad se odlučite za svoju savršenu verziju boba, vrijeme je da razmislite gdje ćete biti njegov razdjeljak. Na prvu, često i ne razmišljamo o ovome, ali razdjeljak utječe na to kako će bob pristajati našem licu. Generacija Z nedavno je "zafrkavala" milenijalce zbog njihove ljubavi prema razdjeljku na stranu, opisujući takav odabir zastarjelim, no čini se kako on ima mnogo prednosti. 

Bob frizura s razdjeljkom sa strane, za razliku od frizure kad je razdjeljak na sredini, izgleda nonšalantno i pristaje svakom obliku lica te ga naglašava, piše Glamour

Također, bob s razdjeljkom po strani jako je svestran. Jednako dobro izgleda kad dolazi u elegantnim ili beach valovima, kao i u verziji web looka ili kad je kosa potpuno ravna. 

Ovakav je bob jako laskav licu, a idealan je i za ljetne dane kad stiliziranje kose nije u prvom planu, već više volimo kosu osušiti prirodnim putem, na zraku. Ovakav razdjeljak možete isprobati bez obzira na to koji bob "furate", a ako tek razmišljate o šišanju na dužinu boba, obratite pozornost na oblik lica. Okruglom licu pristaje long-bob, onaj dužine do ključne kosti jer vizualno izdužuje lice, dok je super-kratak bob odličan za one sa srcolikim oblikom lica jer naglašava ljust i jagodice. Kako smo ranije pisali, ako imate četvrtasto lice, odaberite bob dužine ispod čeljusti, dok su osobe ovalnog lica prave sretnice jer mogu birati. Njima, naime, pristaje sve! 

 

Ona je zaslužila čistu peticu iz stila: Nosi torbicu i obuću koje cure ljeti obožavaju

Iris Androšević Pinjuh bijela haljina pristaje kao salivena: Savršeno je istaknula njezinu preplanulu put

Odličan ljetni spoj kojeg volite ili preskačete: Pogledajte kako je lijepa brineta isfurala mini-haljinu

Raskošna kreacija za vjenčanje: Rimac odabrala model koji nije dostupan u Hrvatskoj, a cijena mu je "vrtoglava"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".