Laskava frizura za koju frizeri kaže da će obilježiti jesen: Tajna dobrog izgleda je u minimalnom stiliziranju

Svoje korijene vuče u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, a njegova prednost je što pristaje različitim teksturama kose.
Vidi originalni članak

Nova sezona sa sobom donosi i nove trendove, a jesenska je uvijek posebno uzbudljiva, nakon opuštenosti koja je dominirala ljetom. I ovog je puta u fokusu bob, i to talijanski za kojeg frizeri predviđaju da ćemo ga ovog ljeta viđati po svuda. Voluminozan je, luksuzan, a stručnjaci ga za Glamour opisuju kao frizuru koja je prije svega praktična. Kosa je, naime, dovoljno dugačka da je možete svezati u rep, a istovremeno dovoljno kratka da je efektna i krade pozornost.

Frizerka otkrila koliko šampona za kosu se treba koristiti pa šokirala mnoge: 'Samo tako malo?'

 

Talijanski bob ima blunt vrhove i suptilne slojeve koji kosu daju volumen i gustoću. Frizeri za ovakav bob kažu da ima karakteristike talijanske ljepote, odnosno nije sofisticirana ili umjetna, već je uspoređen s filozofijom "Dolce Far Niente". Kažu kako je riječ o "dostupnoj" ljepoti, nešto što je jednostavno i prirodno, piše Glamour

Svoje korijene vuče u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, a njegova prednost je što pristaje različitim teksturama kose. Talijanski bob u sebi donosi soft glamur i volumen koje su njegovale ikone šezdesetih godina prošlog stoljeća, kao zlatnu sredinu strogih frizura iz četrdesetih i rock izgleda osamdesetih. 

Tajna ove frizure krije se u tome da se ne pretjeruje sa stiliziranjem, nego da se ostavi prirodan oblik, bez vidljivog očitog truda oko stiliziranja kose. U posebnim se prigodama talijanski bob može lagano fenirati, no ideja je da se stilizira prirodno, na zraku. Još jedna prednost talijanskog boba je i što svaki razdjeljak na njoj izgleda sjajno - možete ga nositi po sredini ili sa strane, a dojam će uvijek biti odličan. 

 

Pored ovako dobrih traperica, ostatak kombinacije "pada" u drugi plan: 'Volim nositi zanimljive komade, bitno da je drugačije'

Jednostavno, a elegantno i za čistu modnu peticu: Osvojila nas je osmijehom i besprijekornom kombinacijom

Znate li koja vam duljina kose i frizura pristaju prema obliku lica? Doznajte što preporučuju profesionalci

Jeste li ih isprobali? Ovo su samo neki od Zarinih parfema koji neodoljivo podsjećaju na mirisne klasike

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".