Lancôme La Vie Est Belle - miris koji odiše srećom

Uđite u blistavi i bajkoviti Lancôme svijet i poklonite najdražima miris koji odiše srećom. Zaustavite vrijeme i stvorite nezaboravne uspomene.
Vidi originalni članak

Blagdansko razdoblje vrijeme je kad svojim najmilijima darujemo ljubav i pažnju, prisjećamo se zajedničkih trenutaka tijekom protekle godine, i veselimo se novim trenutcima. Idealno je vrijeme za kupovinu mirisa, koji je ujedno i jedan od najcjenjenijih i klasičnih poklona tijekom cijele godine. Podsjetite ovih blagdana svoje najmilije da je sreća izbor, uđite u blistavi i bajkoviti Lancôme svijet, poklonite im miris koji odiše srećom. Zaustavite vrijeme i stvorite nezaboravne uspomene.

 La Vie Est Belle

Nanošenjem i odabirom mirisa, birate i nošenje osobnosti, izjave i osjećaja. Samopouzdanje, optimizam, sreća i strast nisu samo nešto čime zračimo, već i način na koji možemo mirisati. La Vie Est Belle kreirali su 2012. godine tri francuska parfumera koje je predvodio Dominique Ropion, odvažni perfekcionist i izumitelj. La Vie Est Belle je izbor življenja ispunjenim i sretnim životom, odabir vlastite definicije sreće i svog puta, bez sputanosti društvenih norma. 

Kristalni osmijeh

Ima li sreća svoj vlastiti miris? La Vie Est Belle znači "Život je lijep", a mi ovaj ikonični miris volimo smatrati srećom u bočici. I sama bočica ovog klasičnog parfema, poznata pod nazivom ''le sourire de cristal'', dočarava kristalni osmijeh. Blistava srebrna vrpca oko vrata bočice mirisa je završni dodir elegancije, a predstavlja dvostruka krila slobode. 

Miris koji se pamti 

Bogat, uravnotežen i prepoznatljiv miris koji kombinira rijetku plemenitost irisa, uzburkanu dubinu pačulija i čaroliju gurmanskih nota. Ovaj miris će vas na prvu iznenaditi sa slatkasto voćnim notama kruške i crnog ribiza, sa srednjim notama jasmina, drva naranče i perunike. Baza ovog mirisa je vanilija, pačuli i praline. 

Svaki zajednički trenutak je dar

U ovogodišnjoj blagdanskoj kampanji s potpisom umjetnice Sare Shakeel, Lancômeova ambasadorica Julia Roberts, zrači srećom i šalje poruku sretnih blagdana ženama diljem svijeta. Nadahnuta dobrom voljom i jedinstvom blagdana, ova kampanja vizualizira Juliu kako šeće ulicama Pariza na kojima se osjeća čarolija u zraku. Pariz sjaji i obasjava nebo iznad grada -  a u središtu, Eiffelov toranj blista kao svjetionik nade.

Dok se prijatelji i obitelj okupljaju, iskrice sreće šire se zrakom. Trenutci provedeni u krugu prijatelja i obitelji mogu biti toliko čarobni da ćete poželjeti zaustaviti vrijeme – nije li to istinska sreća? Podijelite sreću i radost sa svojim najmilijima, jer svaki zajednički trenutak je dar. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".