Lakovi za nokte otporni i na pranje suđa

Testirali smo i otkrili lakove koji i do tjedan i pol dana odolijevaju svim preprekama na putu.
Vidi originalni članak

ZA SVAKI DŽEP

Juliana Nails lakovi za nokte (30 kn, www.juliana-nails.hr) dolaze u više od 70 nijansi, vrlo su pristupačni cijenom, a počinju se decentno skidati (uz sve kućanske poslove!) nakon 7 dana. Odabrali smo nijansu “NP248” jer savršeno odgovara hit beauty trendu proljeća i ljeta – plavoj boji!

SKUPLJI, ALI VRIJEDAN

OPI je poznat kao jedan od najkvalitetnijih brendova lakova za nokte na tržištu. Zaista je u nevjerojatno mnogo nijansi, a na noktima izgleda izvrsno do 10 dana. Iz aktualne kolekcije New Orleans izabrali smo idealnu nude ružičastu boju. “Humiditea” (100 kn, Nail Salon “Manos”).

DROGERIJSKI HIT

Kad je u pitanju “drogerijski” make-up, naš je neupitan favorit Max Factorov Glossfinity lak, koji garantira do 7 dana perfektnog izgleda, ali nama izdrži i koji dan dulje. Boja “Ruby Fruit”, koja graniči s bordo i crnom, predivna je dnevna, ali i večernja varijanta (49,90 kn, Kozmo).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".