Lako ju je održavati i stvara cool dojam: Frizura koja je kao stvorena za novu toplu sezonu pred nama

Frizeri su se odmah složili kako je riječ o jednoj od frizura koju ćemo ovog proljeća i ljeta viđati svuda, a čini super odmak od klasičnog boba.
Vidi originalni članak

Volimo kad se spoje dva cool stila pa rezultat bude efektna frizura koja će dominirati ovom toplom sezonom. Riječ je o tzv. shaggy bobu, kombinaciji bob frizure, vječnog klasika u svijetu frizura, i shaga, trenda iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća koji nam se u modernijoj varijanti vratio prije nekoliko sezona. Shag obožavaju it djevojke poput Miley Cyrus i Billie Eilish, a kombinaciju shaga i boba ovih je dana pokazala Selena Gomez. Frizeri su se odmah složili kako je riječ o jednoj od frizura koju ćemo ovog proljeća i ljeta viđati svuda, a čini super odmak od klasičnog boba.

Chic je, jednostavna i djeluje vrlo osvježavajuće, pogotovo ako ste se nakon duže kose odlučili za drastičan rez. Osnova shaggy boba krije se u razbarušenoj teksturirock'n'roll efektu koji se stvara u kosi. Izgleda vrlo prozračno i ima cool prizvuk, pojašnjavaju frizeri i za Glamour dodaju da efektno izgleda i kad se nosi u kombinaciji sa šiškama. 

Ovakva je frizura jedinstvena zbog razbarušenih vrhova i teksturiranih slojeva koji mogu biti asimetrični ili u blunt varijanti, što je zapravo i temelj shag frizure koji se održao od sedamdesetih godina, samo sada dolazi u modernijim i otmjenijim verzijama. Ovakvi čupavi i pomalo neuredni pramenovi nosivi su na raznim teksturama kose, od valovitih i kovrčavih pramenova pa do ravnog i boba A-kroja. Ovakav je bob stekao veliku popularnost i jer ga je jednostavno održavati, odnosno ključno je posavjetovati se s frizerom oko izbora proizvoda koji će kosu podariti željenu teksturu i olakšati njezino stiliziranje. 

Frizerski se stručnjaci slažu i da je shaggy rez idealan za ljetne dane jer slojevitost stvara odličan volumen, a frizura ima moć istaknuti najljepše dijelove lica.

Frizerka otkrila koliko šampona za kosu se treba koristiti pa šokirala mnoge: 'Samo tako malo?'

 

Frizura koju ćemo u novoj sezoni viđati svuda, a profesionalci kažu da je super izbor za svaku dužinu i teksturu

Ako za ovo proljeće odaberte torbu u nekoj od smeđih nijansi, nećete pogriješiti jer izgledaju izvrsno i pašu na sve

Ovakva je jakna pravi "mamac" za poglede i osvježila bi i najjednostavniju odjevnu kombinaciju

S klasikom nema greške: U svevremenskim komadima, potvrdila je da elegancija nikad nije izgledala bolje!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".