Lako ju je održavati i stvara cool dojam: Frizura koja je kao stvorena za novu sezonu pred nama

Frizeri su se odmah složili kako je riječ o jednoj od frizura koju ćemo viđati svuda, a čini super odmak od klasičnog boba.
Vidi originalni članak

Volimo kad se spoje dva cool stila pa rezultat bude efektna frizura koja će dominirati ovom hladnom sezonom. Riječ je o tzv. shaggy bobu, kombinaciji bob frizure, vječnog klasika u svijetu frizura, i shaga, trenda iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća koji nam se u modernijoj varijanti vratio prije nekoliko sezona. Shag obožavaju it djevojke poput Miley Cyrus i Billie Eilish, a kombinaciju shaga i boba jednom prilikom imala je i Selena Gomez. Frizeri su se odmah složili kako je riječ o jednoj od frizura koju ćemo viđati svuda, a čini super odmak od klasičnog boba.

Chic je, jednostavna i djeluje vrlo osvježavajuće, pogotovo ako ste se nakon duže kose odlučili za drastičan rez. Osnova shaggy boba krije se u razbarušenoj teksturirock'n'roll efektu koji se stvara u kosi. Izgleda vrlo prozračno i ima cool prizvuk, pojašnjavaju frizeri i za Glamour dodaju da efektno izgleda i kad se nosi u kombinaciji sa šiškama. 

Ovakva je frizura jedinstvena zbog razbarušenih vrhova i teksturiranih slojeva koji mogu biti asimetrični ili u blunt varijanti, što je zapravo i temelj shag frizure koji se održao od sedamdesetih godina, samo sada dolazi u modernijim i otmjenijim verzijama. Ovakvi čupavi i pomalo neuredni pramenovi nosivi su na raznim teksturama kose, od valovitih i kovrčavih pramenova pa do ravnog i boba A-kroja.

Ovakav je bob stekao veliku popularnost i jer ga je jednostavno održavati, odnosno ključno je posavjetovati se s frizerom oko izbora proizvoda koji će kosu podariti željenu teksturu i olakšati njezino stiliziranje. 

Frizerski se stručnjaci slažu i da je shaggy rez idealan za zimske dane jer slojevitost stvara odličan volumen, a frizura ima moć istaknuti najljepše dijelove lica.

H&M lansirao novu kolekciju s Paco Rabanne; rasprodala se u nekoliko minuta!
Jeste li znali da najpopularnije tenisice među trendsetericama imaju svoj outlet? Eve što se sve nudi
Uz efektan ružičasti kaput, uvijek odlično odjevena kraljica Letizia izabrala je cipele koje nikad ne izlaze iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".