Lak koji obožavaju kraljica Elizabeta i Kate Middleton možete kupiti i kod nas

Zanimljiva, ali i neočekivana poveznica s kraljevskom obitelji
Vidi originalni članak

Ukoliko u svojoj kozmetičkoj torbici imati Essie lak za nokte nijansu Allure, onda definitivno imate jednu poveznicu s kraljevskom obitelji! Naime, svjetski poznat kozmetički brend Essie "u službi" je kraljevske obitelji od 1989. godine i to je jedini lak za nokte koji kraljica Elizabeta želi staviti na nokte. Riječ je o blijedo rozoj nijansi, a može se kupiti i u našim trgovinama te im je cijena između 80 i 90 kuna.  

Ovu je nijansu nosila i Kate 2011. godine kad se udala za princa Williama. Zanimljvo je što se za tu prigodu sama šminkala pa ne bi bilo neobično ni da je sama radila manikuru! 

Ova nijansa klasik koji odgovara svakom tonu kože i izvrsno će izgledati u svakoj prigodi, a notki će biti njegovani i uredni.  Također, s obzirom na to da je riječ o neutralnoj nijansi, odgovarat će svakoj odjevnoj kombinaciji, ali i svakom outfitu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".