Ima ga većina žena: Lak koji je nosila Meghan Markle na vjenčanju možete kupiti i kod nas!

Jedno od pravila kraljevske obitelji je to da više ne smije nositi tamne nijanse lakova za nokte
Vidi originalni članak

Ako u svojoj kozmetičkoj torbici imati Essie lak za nokte nijansu Ballet slippers, onda definitivno imate jednu poveznicu s kraljevskom obitelji! Naime, upravo je to nijansa koju je Meghan Markle nosila na svoj veliki dan, a nosit će ga još dugo s obziom na činjenicu da su tamni lakoni, metalik boje i sve vrste neobičnih manikura zabranjeni u kraljevskoj obitelji. 

Svjetski poznat kozmetički brend Essie "u službi" je kraljevske obitelji od 1989. godine i to je jedini lak za nokte koji kraljica Elizabeta želi da dame s dvora nose. Riječ je o blijedo rozoj nijansi, a može se kupiti i u našim trgovinama te im je cijena između 80 i 90 kuna.  

Ovu je nijansu nosila i Kate 2011. godine kad se udala za princa Williama. Zanimljvo je što se za tu prigodu sama šminkala pa ne bi bilo neobično ni da je sama radila manikuru! RIječ je o laku koji odgovara svakom tonu kože i izvrsno će izgledati u svakoj prigodi, a notki će biti njegovani i uredni.  Također, s obzirom na to da je riječ o neutralnoj nijansi, odgovarat će svakoj odjevnoj kombinaciji.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".