Lagani valovi Gigi Hadid odlična su inspiracija za jednostavnu, a efektnu ljetnu frizuru

Postizanje Giginih valova je vrlo jednostavno jer ovaj stil je usmjeren na prihvaćanje nesavršenosti i slavljenje prirodne teksture vaše kose.
Vidi originalni članak

Kako se ljeto zahuktava, raste i frizura, a model i modna ikona Gigi Hadid postavlja standarde svojim laganim valovima u kosi. Utjelovljujući bit "Hot Girl Summer", Gigina prepoznatljiva frizura idealan je za svakoga tko želi postići savršenu mješavinu chic i bezbrižne vibre.

Savršen spoj valova, volumena, osunčane boje i meke, slane teksture, Gigina laka kosa za plažu bila je izgled koji mnogi od nas satima pokušavaju postići. Ležerno prebačeni na stranu, što je dobar trik za dodavanje volumena, te neki izrasli korijeni stvorili su dojam proživljenosti i uokvirivali njezino lice.

Postizanje Giginih valova je vrlo jednostavno jer ovaj stil je usmjeren na prihvaćanje nesavršenosti i slavljenje prirodne teksture vaše kose. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da savršeno rekreirate valove u kosi:

Započnite šamponiranjem i regeneracijom kose proizvodima koji poboljšavaju teksturu i dodaju volumen. Potražite proizvode dizajnirane za stvaranje valova ili dodajte sprej s morskom soli svojoj rutini kose za onaj efekt kao da ste izašli iz oceana.

Alati za oblikovanje kose toplinom mogu oštetiti kosu, stoga je neophodno upotrijebiti sprej za zaštitu od topline prije kovrčanja kose. To će vaše pramenove zaštititi od prekomjerne topline i održati njihovo zdravlje i sjaj.

Razdvojite kosu na pramenove kako biste je lakše uvijali i oblikovali. Manji dijelovi će stvoriti čvršće valove, dok će veći dijelovi rezultirati labavijim valovima. Uzmite figaro i i omotajte male dijelove kose, uvijajući od lica. Ova tehnika dodaje kretanje i osigurava da valovi lijepo uokviruju vaše crte lica.

Nakon što ste ukovrčali svu kosu, prstima nježno razbarušite i razdvojite valove, dodajući volumen i stvarajući onaj lagani, raspušteni izgled, kako piše Vogue. Ne brinite o postizanju savršenih kovrča; čar leži u neurednoj i bezbrižnoj prirodi valova.

Ljepotica iz centra Zagreba: 'Kad izlazim, trudim se da ne nosim crno, nego da su boje žive'
Biste li nosili upečatljive tenisice kakve nosi atraktivna poduzetnica? Savršeno ih je spojila s leopard-minicom
Staša Čimbur zna kako osmisliti teatar u malom i uloviti onaj romantičan vizualni efekt koji evocira neka minula vremena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".