Kylie Jenner predstavila mat ruževe za Coachellu!

Kraljica društvenih mreža i makeup guru Kylie Jenner lansirala je tri nove nijanse tekućih mat ruževa dizajniranih posebno za Coachellu. Kylie je u skladu s festivalskim raspoloženjem odabrala šljokičaste metalik ruževe u brončanoj, zlatnoj i rose gold nijansi.
Vidi originalni članak

Novu kolekciju ruževa King Kylie je najavila prvo na svom nultra popularnom Snapchat profilu - swatchala je nijanse Reign (brončano roza), King K (zlatna) i Heir (svijetlo roza). Metalne nijanse sada čine dio kolekcije od osam mat nijansi različitog raspona boja – od nježnih nude i bež nijansi do upečatljive narančaste i poput borovnice ljubičaste. Nijansu Heir danas je na Instagram stranici Kylie Cosmetics prezentirala njena sestra Khloe te kroz par sati skupila 134 tisuće lajkova.

Kylie je nadavno na zanimljiv način prezentirala i svoju liniju sjaila snimivši glazbeni video. Sjaila su zasad dostupna u samo tri nude nijanse Like, Literally i So Cute, no ne sumnjamo da će nas poduzetna Kylie uskoro iznenaditi novim nijansama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".