Kylie Jenner je zaradila 8.1 milijun $ u 33.6 sekunde!

Kylie Jenner je sve osim obične tinejdžerice!
Vidi originalni članak

Kylie Jenner je sve osim obične tinejdžerice! Osim što je najmlađa članica Kardashian-Jenner klana, odrasla u reality showu „Keeping up with the Kardashians“, Kylie svojim stilom odijevanja i šminkanja diže prašinu gdje god se pojavi.

Boja usana koju Kylie prošeće, automatski postane trend u beauty svijetu! Upravo je tako Kylie srušila internet izbacivši svoju liniju ruževa „Lip Kit By Kylie“ koji su se rasprodali u manje od minute – točnije 33.6 sekundi i time povećali njen bankovni račun za čak 8 miijuna $! Ostali smo bez riječi i čestitamo Kylie na uspjehu iako nam je žao što nismo uspjeli ugrabiti ni jedan ruž. 

Linija „Lip Kit By Kylie“ dolazi u tri boje – Candy K, Dolce K i True Brown K odnosno dvije neutralne i jednoj smeđoj boji te se sastoji od olovke za usne i mat sjajila. Cijena komada je 29$! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".