Kultni Tom Ford Black Orchid sad dolazi u novoj verziji: Moderna mirisna kreacija za žene i muškarce

Black Orchid Parfum pripada orijentalnoj chypre mirisnoj kategoriji, dok glavnu notu čine crna orhideja, crni tartuf, pačuli, ylang-ylang i rum absolute.
Vidi originalni članak

Kultni Tom Ford Black Orchid miris lansiran 2006. godine ove jeseni dolazi u Parfum verziji. Uz postojeću EDT i EDP verziju Black Orchid Parfum nastavak je potrage za savršenim cvijetom.

Black Orchid Parfum pripada orijentalnoj chypre mirisnoj kategoriji, dok glavnu notu čine crna orhideja, crni tartuf, pačuli, ylang-ylang i rum absolute. Naglasak je na dubokim i tamnim akordima u modernoj, bezvremenskoj mirisnoj kreaciji za žene i muškarce.

Nova verzija dolazi u luksuznoj zlatnoj bočici od 50 i 100ml po preporučenoj maloprodajnoj cijeni 1106 kn (50ml) i 1536 kn (100ml). Ekskluzivno dostupno na Douglas.hr web shopu, te od kraja 10.mj na ostalim prodajnim mjestima (Muller i Fabuspot parfumerije).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".