Ove su kreme tajna lijepog tena poznatih dama, a dostupne su i u Hrvatskoj

Hidratantna krema neizostavan je korak u svakodnevnoj beauty rutini, a ako još niste pronašli svojeg favorita, možete se inspirirati beauty ritualom poznatih dama
Vidi originalni članak

Pronaći savršenu hidratantnu kremu nije nimalo jednostavan zadatak. Treba, prije svega, hidratizirati kožu, nahraniti je te je učiniti mekšom, elastičnijom i sjajnijom, istovremeno ne ostavljajući masan trag na koži. Svaka od nas isprobala je nekoliko krema dok nije došla do one idealne, a ako još uvijek niste pronašle svojeg favorita, možete se inspirirati kozmetičkim torbicama poznatih dama kao što su Meghan Markle, Emma Watson i Emily Ratajkowski. Uvijek nam se čini da ove dame imaju besprijekoran ten, a dio tajne za savršenu kožu svakako se krije i u hidratantnoj kremi koja je neizostavan korak u svakodnevnoj beauty rutini. 

Meghan Markle - Kate Somerville Quench Hydrating Face Serum

Rosie Huntington-Whiteley - Tata Harper Hydrating Floral Essence

Victoria Beckham - Augustinus Bader The Cream

Kim Kardashian West - Guerlain Orchidée Impériale Rich Cream

Kate Hudson - La Mer Moisturising Cream

Emily Ratajkowski - Philosophy Renewed Hope in a Jar

Emma Watson - MV Organic Skincare Rose Soothing & Protective Moisturiser 

Suki Waterhouse - Weleda Skin Food  

Jennifer Lopez - Dr. Hauschka Rose Day Cream 

Sarah Jessica Parker - La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".