Krema za ruke koja je oduševila društvene mreže: Nazivaju je 'spasiteljem' suhe i ispucale kože

Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve sadrži pažljivo odabrane sastojke poput eukaliptusa, avokado ulja i glicerina, čime pruža intenzivnu hidrataciju i pomaže obnavljanju kože
Vidi originalni članak

U svijetu kozmetike, pronalazak savršene kreme za ruke koja će pružiti potrebnu hidrataciju, posebno u hladnim zimskim mjesecima, često može biti izazov. Međutim, posljednjih tjedana, kozmetički ljubitelji diljem društvenih mreža dijele svoje oduševljenje novootkrivenim 'spasiteljem' za suhu i ispucale kože - Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve.

Ova raskošna krema, koja potječe iz renomiranog brenda Kiehl’s, brzo je postala hit među ljubiteljima njege kože, osvajajući srca korisnika diljem svijeta. Osim što je postala viralna na društvenim mrežama, mnogi je opisuju kao ‘čarobnu formulu’ za revitalizaciju ruku izloženih hladnoći, vjetru i suhim uvjetima.

Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve sadrži pažljivo odabrane sastojke poput eukaliptusa, avokado ulja i glicerina, čime pruža intenzivnu hidrataciju i pomaže obnavljanju kože. Ova bogata i brzo upijajuća formula ne ostavlja masni trag, što je dodatni plus za one koji traže učinkovitu, ali lagano nosivu kremu.

Korisnici ističu da je ovaj proizvod posebno učinkovit za tretiranje suhih i ispucalih područja na rukama, pružajući trenutno olakšanje. Mnogi hvale i blagi, ugodan miris koji prati ovu kremu.

Kremu smo pronašli na službenoj Kiehl’s web stranici, gdje je krema od 75 ml trenutno rasprodana, no inačica od 150 ml je na zalihi i košta 25 eura.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".