Krema za lice s obožavateljicama diljem svijeta: 'Ništa moje lice ne čini tako hidratiziranim i mekim kao ovaj proizvod'

Zadovoljne korisnice opisuju ga kao proizvod lagane formule koji ne zatvara pore, a kožu ostavlja mekanom i glatkom. Formulu prati i osvježavajuć, čist miris.
Vidi originalni članak

Kad se razgovara o njezi lica i hidratantnim kremama, ne može se ne spomenuti slavnu Cliniqueovu Moisture Surge Intense 72H hidratantnu kremu koja ima mnoštvo obožavateljica diljem svijeta. Kako joj i samo ime govori, koži pruža 72-satnu hidrataciju koja se osjeti čak i nakon umivanja lica. Tu je i njezina varijanta s unaprijeđenom i poboljšanom verzijom, gel-krema Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator kremi kod koje je hidratacija kože produžena na čak 100 sati, a rezultat je glatka i blistava koža. 

Obje su kreme apsolutni hit u beauty svijetu, što prati i hrpa preporuka te pozitivnih recenzija na društvenim mrežama i web shopovima. Tako je Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator mnogo komentara odobravanja skupila i na Amazonu, gdje je pravi hit. Zadovoljne korisnice opisuju ga kao proizvod lagane formule koji je zatvara pore, a kožu ostavlja mekanom i glatkom. Formulu prati i osvježavajuć, čist miris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clinique (@clinique)

- Svakog dana nosim ovu kremu ispod šminke. Lako na nju nanesem make up i on traje cijeli dan, bez obzira na brend. Krema je pristupačna i kožu ostavlja vrlo mekanom - piše u jednoj od recenzija, a drugi komentar glasi:

- Moja koža djeluje pomlađeno. Imam toliko različitih proizvoda za njegu kože, ali ništa moje lice ne čini tako hidratiziranim i mekim. Ovo je moj novi favor. Koristila sam ga sa serumom i primijetila sam smanjenje sitnih linija na licu.

Jedna korisnica opisala je ovu Cliniqueovu kremu kao najučinkovitiji i najnježniji proizvod za njegu lica. 

Mnogo zadovoljnih korisnica ističe kako im je ova Cliniqueova krema pomogla upravo s problemom suhe i iziritirane kože jer je pomogla da ona postane glatka, hidratizirana, bez da pritom ostavlja masni film na koži. Krema je dostupna na web shopovima i u parfumerijama pa smo je mi kod nas pronašli na Notinu i u Douglasu. Cijene variraju ovisno o trgovini pa tako pakiranje od 30 ml u Douglasu košta 209 kn. Iako nije riječ o proizvodu drogerijske pristupačnosti, mnogi koji su ga isprobali kažu kako ima dobru vrijednost za novac te da je izvrsna "nasljednica" prethodnog Cliniqueovog hita. 

Krema je specifična po laganoj formuli bez ulja koja osigurava dubinsku hidrataciju, čak preko 10 slojeva kože. Sadrži ferment aloe i hijaluronsku kiselinu koje prodiru u kožu, a kažu kako kožu može održati hidratiziranom i 100 sati. Krema se ističe i tehnologijom automatskog obnavljanja koja pomaže koži da stvori vlastiti unutarnji izvor hidratacije kako bi se kontinuirano ponovno vlažila. Rezultat je svježija i elastičnija koža sa zdravim sjajem. 

 

Kombinezon, sandale, torba... Ne znamo što je bolje u izdanju koje na špici ne prolazi nezamijećeno

Ne viđa se često ovako cool kombinacija: 'Udobnost mi je prioritet, a volim miješati stilove, ležerno uz nešto elegantno'

Ona nas je osvojila spojem cool kaputa i hlača o kojima je mišljenje podijeljeno, a on kaputom koji nikad ne izlazi iz mode

Zarini parfemi koji neodoljivo podsjećaju na mirisne klasike: Super je vijest da su neki i na sniženju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".