Krema od svega tridesetak kuna za koju kažu da rješava problem suhe kože, a dostupna je i kod nas

Riječ je o Lactourea mlijeku za tijelo, brenda Lactovit, koje je osvojilo društvene mreže zahvaljujući efikasnosti i pristupačnoj cijeni
Vidi originalni članak

Pronaći beauty proizvod koji je učinkovit, a istovremeno je dostupan po pristupačnoj cijeni, no u posljednje je vrijeme apsolutni hit mlijeko za tijelo čija je cijena svega tridesetak kuna. Riječ je o Lactourea mlijeku za tijelo, brenda Lactovit, kojeg smo zamijetili na društvenim mrežama, gdje ga mnogi preporučuju za suhu kožu. 

Dolazi u pakiranju od 400 ml i ima "pumpicu" za jednostavnije nanošenje, a cijena mu je prava "drogerijska". Može se pronaći u različitim supermarketima, kao i u dm-u, gdje je njegova cijena 34,90 kn. Pronašli smo ga i na Notinu, a tamo je za 400 ml potrebno izdvojiti 39 kuna. 

Proizvod je odličan već zbog pristupačne cijene, a mnogima je postao neizostavan dio u svakodnevnoj rutini njege kože jer je idealan za jako suhu kožu, s obzirom na to da joj pruža hidrataciju i ostavlja je posve mekanom, stvarajući gotovo baršunast osjećaj na koži. Krema ima hidratantna, regenerativna i zaštitna svojstva za kožu, a u formuli se mogu pronaći vitamini, minerali i proteini, kao i mliječne mikrokapsule koje su specifične po tome da djeluju na mjestima gdje je koži najpotrebnije. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još jedna prednost kreme je i ta što se vrlo brzo upija pa ne morate dugo čekati ujutro pri spremanju, već ste brzo nakon nanošenja spremni za odijevanje, što je u jutarnjoj žurbi vrlo bitno. Na društvenim mrežama pročitali smo brojna pozitivna iskustva korisnica koje su prezadovoljne ovim mlijekom za tijelo, a osim njega, hit je i gel za tuširanje istog brenda, čija je cijena petnaestak kuna za 300 ml. Primijetili smo ga i na profilu domaće beauty entuzijastice, Miss Recenzije, koja ga je i popularizirala na društvenim mrežama. Opisala ga je kao gel koji se lako pjeni, a kožu ostavlja mekanom i glatkom te je pritom ne isušuje. Također, navela je da ima blag i ugodan miris koji se ne zadržava na koži, a velika je prednost što sadrži 10% uree, što je odlično za hidrataciju kože. 

-  Od dana kad sam ga prvi put spomenula na profilu pa do danas, stalno mi se javljaju cure kojima je ovaj proizvod pomogao držati urasle dlake i kerastosis pilaris (stanje suhe kože nalik purećoj) pod kontrolom. Sadrži ureu, mliječnu kiselinu i retinol - ispričala je Miss Recenzija za Divu  o Lactourea gelu za tuširanje, kada smo je pitali da nam navede omiljene drogerijske proizvode.

Ovoj zgodnoj djevojci kožne hlače stoje fantastično, a cipelama nas je oduševila!
Prisjetili smo se dirljivih priča triju mama koje su u Petrovoj i Merkuru rodile bebe za vrijeme potresa
Ponovno nas je osvojila kombinacije odvjetnice čiji je stil divan! Savršeno spaja damske i rokerske komade
U Diademu je stigla nova kolekcija proljeće/ljeto 2021

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".