Krema koja ima više od 55 tisuća odličnih ocjena: Košta desetak eura, a savršena je za suhu kožu

Radi se o CeraVe Daily Moisturizing Lotionu namijenjenom normalnoj i suhoj koži, a na Amazonu je njegova cijena oko 15 dolara
Vidi originalni članak

Zahvaljujući učinkovitosti proizvoda i pristupačnoj cijeni, ali i popularnosti na TikToku, brend CeraVe u posljednjih nekoliko godina apsolutni je hit među beauty entuzijasticama. Brend je od veljače dostupan i u Hrvatskoj, a volimo ga jer su proizvodi razvijeni u suradnji s dermatolozima.

U svojim formulama CeraVe uključuje samo sastojke koji su nužni kako bi koža bila njegovana i zaštićena od vanjskih utjecaja pa ne sadrži dodatne mirise i alergene koji mogu iritirati ili izazvati alergije. Među proizvodima ističe se jedan losion; apsolutni je hit na Amazonu gdje se nalazi na popisu beauty bestsellera, a više od 55 tisuća korisnika ocijenilo ju je s maksimalnom ocjenom, pet zvjezdica.

Radi se o Daily Moisturizing Lotionu namijenjenom normalnoj i suhoj koži, a na Amazonu je njegova cijena oko 15 dolara, dakle nešto više od 14 eura.

Hidratantni losion sadrži hijaluronsku kiselinu i ceramide koji pomažu u obnavljanju barijere kože. Formula je lagana, ne sadrži ulje, no istovremeno hidratizira kožu. Formula sadrži tri esencijalna ceramida, a tu je i patenrirana MVE tehnologija za dugotrajnu hidrataciju s laganom, nekomedogenom formulom koja ne čepi pore.

Nakon redovitog korštenja, koža postaje ugodna i nježna te mekana na dodir jer joj krema pruža 24-satnu hidrataciju. 

- Nakon samo tri dana korištenja, moja koža je mekana, a to traje cijeli dan. Losion se lako nanosi, mnogo jednostavnije od kreme i nije ljepljiv. Nikad nisam mislila da će me neki losion za tijelo toliko oduševiti, stvarno ga preporučujem - napisala je jedna zadovoljna korisnica na Amazonu.

Druga je dodala: 

- Kroz zadnjih 10 godina probala sam jako puno losiona i krema. Neki su bili masni i teško se upijali, drugi su imali jak "medicinski" miris... Neki su funkcionirali bolje od drugih, no s niti jednim nisam bila u potpunosti zadovoljna i nisam niti u jednom proizvodu pronašla ono što želim. Prednosti ovog CeraVe losiona su te što se brzo upija, lagan je i mogu ga staviti navečer da bi se ujutro probudima sa čudesno glatkom i nježnom kožom. Sviđa mi se što nema nikakav miris. Jako sam osjetljiva pa ga preporučujem svima koji imaju takvu kožu, kao i onima koji ne vole parfumirane proizvode. Nevjerojatan proizvod kojeg mogu koristiti na licu, rukama i nogama po odličnoj cijeni. Jedan od mojih omiljenih proizvoda ikad. 

Bijelo od glave do pete dugo nije izgledalo ovako dobro: Slip suknja i efektan top na zgodnoj pravnici pun su pogodak
Njezin šareni outfit idealan je za zadnje dane ljeta, a ovako cool torba glavna je zvijezda svakog stajlinga
Najbolji basic džemperi koje ćete lako kombinirati uz baš svaki outfit

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".