Krema koja ima više od 45 tisuća odličnih ocjena: Košta sedamdesetak kuna, a savršena je za suhu kožu

Radi se o CeraVe Daily Moisturizing Lotionu namijenjenom normalnoj i suhoj koži, a na Amazonu je njegova cijena na sniženju oko 12 dolara, dakle nešto više od 75 kuna.
Vidi originalni članak

Zahvaljujući učinkovitosti proizvoda i pristupačnoj cijeni, ali i popularnosti na TikToku, brend CeraVe u posljednjih nekoliko godina apsolutni je hit među beauty entuzijasticama. Brend je od veljače dostupan i u Hrvatskoj, a volimo ga jer su proizvodi razvijeni u suradnji s dermatolozima.

U svojim formulama CeraVe uključuje samo sastojke koji su nužni kako bi koža bila njegovana i zaštićena od vanjskih utjecaja pa ne sadrži dodatne mirise i alergene koji mogu iritirati ili izazvati alergije. Među proizvodima ističe se jedan losion; apsolutni je hit na Amazonu gdje se nalazi na popisu beauty bestsellera, a više od 45 tisuća korisnika ocijenilo ju je s maksimalnom ocjenom, pet zvjezdica.

Radi se o Daily Moisturizing Lotionu namijenjenom normalnoj i suhoj koži, a na Amazonu je njegova cijena na sniženju oko 12 dolara, dakle nešto više od 75 kuna. 

Hidratantni losion sadrži hijaluronsku kiselinu i ceramide koji pomažu u obnavljanju barijere kože. Formula je lagana, ne sadrži ulje, no istovremeno hidratizira kožu. Formula sadrži tri esencijalna ceramida, a tu je i patenrirana MVE tehnologija za dugotrajnu hidrataciju s laganom, nekomedogenom formulom koja ne čepi pore.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon redovitog korštenja, koža postaje ugodna i nježna te mekana na dodir jer joj krema pruža 24-satnu hidrataciju. 

- Nakon samo tri dana korištenja, moja koža je mekana, a to traje cijeli dan. Losion se lako nanosi, mnogo jednostavnije od kreme i nije ljepljiv. Nikad nisam mislila da će me neki losion za tijelo toliko oduševiti, stvarno ga preporučujem - napisala je jedna zadovoljna korisnica na Amazonu.

Druga je dodala: 

- Kroz zadnjih 10 godina probala sam jako puno losiona i krema. Neki su bili masni i teško se upijali, drugi su imali jak "medicinski" miris... Neki su funkcionirali bolje od drugih, no s niti jednim nisam bila u potpunosti zadovoljna i nisam niti u jednom proizvodu pronašla ono što želim. Prednosti ovog CeraVe losiona su te što se brzo upija, lagan je i mogu ga staviti navečer da bi se ujutro probudima sa čudesno glatkom i nježnom kožom. Sviđa mi se što nema nikakav miris. Jako sam osjetljiva pa ga preporučujem svima koji imaju takvu kožu, kao i onima koji ne vole parfumirane proizvode. Nevjerojatan proizvod kojeg mogu koristiti na licu, rukama i nogama po odličnoj cijeni. Jedan od mojih omiljenih proizvoda ikad. 

 

Leonarda Lončar i kći Marta najstajliš su prizor sa špice: 'Nastojimo biti odjevene u skladu s trenutkom gdje se krećemo'

Odvjetnica izvrsnog stila nosi torbu koja je nekad bila veliki hit, a trendseterice je opet obožavaju

Njezin ćete stajling odmah poželjeti kopirati: 'Nikad ne bih nosila Uggsice i leopard uzorak'

Umjesto kostima i štikli, odijelo i Nike tenisice: Stjuardese jedne aviokompanije imaju nove, genijalne uniforme

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".