Krema koja ima mnogo obožavateljica: Hidratizira, miriši božanstveno i pravi je hit u beauty svijetu

- Ovo je daleko najbolja krema za tijelu kad je u pitanju njezina učinkovitost, miris, osjećaj koji pruža, kao i cijena. Jednostavno je nenadmašna - piše u jednom od komentara
Vidi originalni članak

Ako volite miris zelenog čaja, vrijeme je da, ako još niste, isprobate kremu koja na prvu osvaja divnim, dugotrajnim mirisom, a zatim i hidratacijom te baršunastim osjećajem kojeg ostavlja na koži. Riječ je o Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops kremi za tijelo koja je pravi hit u beauty svijetu, a ima i veliku skupinu obožavateljica. 

Ovu se kremu opisuje kao super-hidratantnu, a posebna je zbog ekstrakta zelenog čaja, kao i komadića meda koji se tope na tijelu. Zahvaljujuči mješavini sastojaka, krema umiruje nadraženu kožu te pomaže u hidrataciji suhe kože. 

Namijenjena je koži cijelog tijela, a osim zelenog čaja, u ovoj parfemskoj kremi osjete se mirisi magnolije, lavande, sicilijanske mandarine te mošusa. Zadovoljne korisnice kažu kako je miris na koži stvarno dugotrajan, a bez obzira na to što je jako raskošan, nije nimalo napadan, već ugodan i osvježavajući. 

- Ova krema za tijelo je izvrsna - gustra, hidratantna, a mala zlatna zrnca se tope na dlanu kad ih trljate po koži. Ako volite svježe mirise, pogotovo citrusne note, preporučila bih ovu kremu - napisala je jedna zadovoljna korisnica. 

- Ovo je daleko najbolja krema za tijelu kad je u pitanju njezina učinkovitost, miris, osjećaj koji pruža, kao i cijena. Jednostavno je nenadmašna. Upija se u trenutku, a na koži ne ostavlja mastan osjećaj, nego je odmah umiruje. Možete osjetiti ugodu na koži i kako je krema hladi nakon nanošenja. Miris je vrlo ugodan, vrhunski proizvod - piše u jednom od komentara.

Krema je u Hrvatskoj dostupna u drogerijama poput dm-a, Bipe i Mullera, a možete je naručiti i internetskim putem na stranicama Douglasa, Notina, Lijepa.hr... Cijena ovisi o mililitraži pa je moguće kupiti "kanticu" od 250 ml ili od 500 ml. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".