Krema iz ljekarne od 10-ak eura koja štiti i obnavlja kožu, a hit je i u celebrity svijetu

Riječ je o Aveneovoj Cicalfate+ obnavljajućoj zaštitnoj kremi koju je Hailey Bieber istaknula kao neizostavan dio noćne rutine njege kože
Vidi originalni članak

Ljekarnički brendovi često u ponudi imaju proizvode koji postanu pravi hit kad je u pitanju njega kože pa je tako Cicalfate+ kremu hvaljenog brenda Avene na svojim društvenim mrežama istaknula i pohvalila Hailey Bieber.

Model i manekenka velika je zaljubljenica u skincare pa je predstavila i vlastitu liniju Rhode, a mnogi žele znati koji se točno proizvodi nalaze iza njezine savršeno njegovane kože. 

Jedan od Haileyinih beauty pomagača je i Avene Cicalfate+ obnavljajuća zaštitna krema koja je dostupna u i kod nas, a pronašli smo je u Farmaciji gdje je njezina cijena 12,10 eura

Na stranicama Farmacije Cicalfate+ proizvod opisan je kao proizvod koji ubrzava prirodni proces obnove kože zahvaljujući aktivnim sastojcima kao što su termalna izvorska voda, kombinacija bakrova sulfata i cinkova sulfata te C+ - Restore, inovacija koja ubrzava proces obnove epidermisa

Još jedna prednost je njezina kremasta tekstura pa se lako razmazuje po licu, a na koži stvara zaštitni film. Krema se može koristiti ujutro i navečer, a Hailey Bieber napisala je na Instagramu da je koristi kao zadnji korak u rutini večernje njege kože. 

Bieber je ranije izjavila kako ima izrazito osjetljivu kožu koja je često suha, piše Glamour, pa ne čudi da je oduševljena Aveneovim proizvodom jer je formuliran posebno za suhu i osjetljivu kožu. 

– Moj standard kad navečer idem u krevet je da mi koža izgleda poput "glazirane krafne". Ako nije tako, onda ne radim pravu stvar. Pronađite hidratantnu kremu koja će napraviti da vam koža izgleda točno tako na kraju dana – rekla je vlasnica brenda Rhode kojeg mnogi s nestrpljenjem čekaju da dođe i u Europu.

Ružičasto od glave do pete razvedrit će i najtmurniji dan: Ovako elegantan outfit dugo nismo vidjeli na špici
Praktično, a baš chic: 'Za svaki dan biram neutralne boje, a kad idem van, nosim efektne komade'
Serumi su osnova njege: Idealni su za rješavanje problema kože kao što su suhoća, neujednačenost, opuštenost...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".