Kreirajte ultimativni izgled za Valentinovo s odvažnim crvenim usnama i nježnim 'smokey' očima

Ako volite nježniji izgled izaberite neku nijansu ružičastog sjenila koje nikada ne izlazi iz mode, bez obzira na godišnje doba ili priliku.
Vidi originalni članak

Valentinovo je savršen dan za isprobati prekrasne makeup kombinacije. Od sjajne, istaknute kože do hrabrih crvenih usana pa čak i ružičastog sjenila, postoji toliko mnogo načina na koji se vaš makeup može istaknuti. Uz pomoć edukatora iz Učilišta Arimed izdvojili smo nekoliko makeup izdanja za Valentinovo u koje ćete se odmah zaljubiti. 

Kreirajte ultimativni izgled za Valentinovo s odvažnim crvenim usnama i nježnim 'smokey' očima. Mat završetak ruža za usne izgleda savršeno u kombinaciji s besprijekornom mat kožom i dugim, raskošnim trepavicama. 

Ako volite nježniji izgled izaberite neku nijansu ružičastog sjenila koje nikada ne izlazi iz mode, bez obzira na godišnje doba ili priliku. Prijeđite svojim omiljenim sjenilom po kapcima i uparite ga s nježnim ružem za valentinovski look koji je na ovaj način lako postići.

"Ljepota šminke za Valentinovo je što možete odabrati što god želite i ne mora nužno biti tematska. Možete i odabrati neki moderniji, neočekivan make up s naglaskom na obraze i blistavu kožu", poručuju edukatori.

Zaista je velik izbor makeup kombinacija idealnih za Valentinovo, uključujući naglašene oči, monokromatskog, sanjivog pastelnog looka, glamuroznih metalik boja na kapcima i još mnogo toga što možemo uklopiti u svoj idealan styling za Valentinovo. Jedan će sigurno odgovarati vašoj estetici.

Tražite poklon za Valentinovo za partnera? Ovo su najbolji muški parfemi po super cijenama:

FOTO: Notino Scuderia Ferrari Black 24,20 € FOTO: Notino Sacrifice for Him 29,40 € FOTO: Notino Pour Monsieur for Him 26,30 € FOTO: Notino CK Be 28,90 € FOTO: Notino Craze 33,60 € FOTO: Notino Ana Abiyedh Leather 21,50 € FOTO: Notino Ambré 36,50 € FOTO: Notino Opulent Oud 23,90 € FOTO: Notino Raghba For Man 22,70 € FOTO: Notino White 28,90 €

Rihanna na Super Bowlu objavila da je trudna, a mi smo se prisjetili njezinog najodvažnijeg trudničkog looka
Stilistica Pamele Anderson o haljini s premijere njezinog filma: 'Odaje počast Baywatchu, ali je bezvremenska i elegantna'
Divna studentica u modelu traperica koji je uvijek dobro imati u ormaru jer pašu na - baš sve!
Tako jednostavna, a tako divna! Dama sa špice nosi čizme koje baš nikad ne izlaze iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".