Ivana Mišerić isprobala najluđe make up lookove ovog ljeta

Tko kaže da make-up mora biti klasičan... i uključivati šminku? Poigrajte se naljepnicama, riskirajte, i baš poput radijske voditeljice Ivane Mišerić uživajte u najluđim i najljepšim make-up lookovima ikad!
Vidi originalni članak

Uvijek sređena, ženstvena i sjajno našminkana, uz lijepe plave kovrče, ostavlja dojam moderne Barbie na čemu joj, moramo priznati, uvijek zavidimo. Katkada se pitamo kako je uz toliko posla tako njegovana i fit?! Mora postojati neka tajna...

Što je prema vašem mišljenju najveći beauty trend?

Viče mi upravo kolega s posla dok tipkam odgovore – krema! Tako razmišljaju muškarci... ima divnih stvari, no zapamtila sam: sjajna, svjetlucava koža i trepavice u boji. Tirkizna maskara kupljena je malo i za promjenu, moram priznati. Shimmere obožavam, mislim dam i je to postao omiljeni proizvod., dobra zamjena za puder koji ne koristim za ljetnih dana.

Jesi li tip koji voli preplanuti ili održavate svijetlu put?

Volim jako pocrnjeti. Baš se trudim dobiti lijepu boju, bolje si izgledm tamnija, paše mi biti na ručniku s križaljkom i osjetiti kako me sunce prži. Bijela put je lijepa, ali na nekom drugom.

Make-up stilu kojeg celebrityja zavidite?

Ne zavidim, ja kopiram. J. Lo je prekrasna u svim oblicima, lookovima, izdanjima... pa čak i ako ne uzmem nešto od nje, uživam pogledati što je isfurala. Svaki put je drukčija, čudesno lijepa žena. S druge pak strane, totalna suprotnost, puno prirodnija Blake Lively mi zapinje za oko. Ona je njegovana, minimalno našminkana mlada cura s prekrasnom grivom. Kradem i od nje.

Kada njegujete kosu i kožu ljeti?

Više-manje isto kao i tijekom godine, nemam neke posebne tretmane, možda bih trebala. Jedino losion mijenjam, uzimam Nivein poslije sunčanja i Nuxe suho ulje. Kosa je prepuštena sama sebi, ubija je sol i sunce, ali nekako mislim – ljeto je, jedino na odmoru ne moram razmišljati kako te dlake strše, pa pustim da bude onako kako kosa hoće. Kod pranja počastim se Kerastase maskom jednom tjedno.

Koji je make-up proizvod ekvivalent maloj crnoj haljini?

Svuda piše – crveni ruž. S obzirom na to da nemam ni tu malu crnu haljinu u ormaru, neće se prikloniti tom odgovoru. Reći ću rumenilo/shimmer. To mi je najdraža stvar koju stavljam na lice.

Koji je vaš najdraži parfem?

Samo da je sladak, nisam "citrusni" tip. Novi Marc Jacobs Decadence je odličan. Najdraži ipak, Thierry Mugler Alien. Jak, sladak, pamtljiv.

Volite li se šminkati?

Obožavam kada nisam u žurbi. Onda si dam truda i stvarno to sve na kraju dobro izgleda. Vrlo često to radim površno jer se budim jako rano, onda dovršavam "posao" na poslu. Kada završi moja jutarnja emisija na radiju, završi i moje šminkanje. Jedino što ne volim jest lijepiti umjetne trepavice. Jedna uspije, a s drugom se mučim 10 minuta. I na kraju odustanem od njih.

Posjećujete li rado salone za ljepotu?

Bila sam jednom na nekom tretmanu razbijanja celulita. Ja sam izgledala kao da sam razbijena, a celulit se nije nikamo nije. Odustala sam od takvih stvari. A lice ne dam nikom u ruke. Nemam neko logično objašnjenje zašto...

Kada kažemo "ljeto", koji komad kozmetike vam prvi padne na pamet?

Termalna voda! Znam puno cura koje kupuju vodu u spreju i špricaju se kad krenu vrućine... Zgodna stvar.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".