Kosa raste kao luda: Svi su oduševljeni ovim šamponom za konje!

Ovaj je šampon skupio same pohvale na društvenim mrežama!
Vidi originalni članak

Mane n' Tail šampon za kosu jako ubrzava rast kose, a prvotno je korišten za rast i njegu konjske grive! "Savršen šampon povećava volumen kose i jako jako dobar. Koristim ga već dvije godine", napisala je jedna korisnica na službenoj Facebook stranici Mullera, gdje se ovaj šampon može nabaviti, a stoji 55,90 kuna za 355 ml. Potražite ga i u dm-u.

"10 dana - 4 pranja kose i kosa mi je malo gušća, a za rast mjerim po izrastu... čini mi se 🔝", potvrdila je još jedna žena na Facebooku. 

U opisu proizvoda piše kako ovaj šampon, ali i regenerator, mogu koristiti i ljudi i konji, za sjajniju i jaču dlaku. Na portalima za recenzije, skupio je preko 1000 najboljih ocjena i recenzija. Kako piše magazin Fabulous, korisnici Amazona poludjeli su za ovim šamponom, a mnoge žene kažu kako su, osim bržeg rasta kose, primijetile i kako ne moraju toliko često prati kosu. 

U videu pogledajte koliko su muškarci uspjeli prepoznati ženske beauty proizvode?

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".