Poznati hair stilist o frizurama političara: 'Pohvale Trudeau, a Johnson ima najlošije izdanje'

Pitali smo našeg poznatog hair stilista Ivana Pervana što misli o frizurama koje nose hrvatski, ali i strani državnici. U nastavku donosimo njegove komentare.
Vidi originalni članak

Poznati hrvatski hair stilist Ivan Pervan podijelio je s nama svoje mišljenje o frizurama svjetskih i domaćih političkih aktera, naglasivši da "frizura kao pojam stila za muški dio državne službe naše pa i svjetske nije neka sreća" te da su rijetki su oni kojima je frizura odraz modnog stila, koji je pak klasičan, modno uredan i po propisima. U nastavku vam donosimo njegove komentare. 

Nosi elegantnu mušku frizuru - oblikovanu kosu s razdijeljkom na stranu. Nije često uredna u smislu redovitog održavanja. - rekao je Pervan za Plenkovića.

Johnson ima najlošije izdanje što se tiče kose. Ona nije stilizirana i ima jako loš cut (šišanje).

Pohvale za uvijek čistu i urednu kosu Justina Trudeaua. Klasična fresh oblikovana frizura četkom odlično prati njegov stil.

Duža varijanta kose na njegov oblik lica pristaje, ali je jako loše stilizirana. Malo kraća varijanta bolje bi prošla. - smatra Pervan.

Macronu jednostavna kraća frizura s malo dužim dijelom šiške dobro pristaje, ali malo djeluje dosadno bez nekakvog styling proizvoda.  To je frizura koja ne zahtijeva puno vremena za stiliziranje, a može biti i za svečanije prigode, no poželjno ju je stilizirati gelom.

Trump kokot friz je prepoznatljiv, ali i čisti promašaj. On je jedan od rijetkih koji ima i obojanu kosu i to jako loše. 

On je u trendu što se tiče fade šišanja kose sa strane, no i nije najbolji izbor gornjeg dijela frizure - čini ga jos okruglijim u faci. - zaključuje Pervan o frizuri vođe Sjeverne Koreje. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".