Korisnici društvenih mreža ovaj su make up trik proglasili 'najboljim ikad', a jednostavan je za isprobati kod kuće

Istinski bonus trika je da ne morate biti pravi vizažist niti morate izdvojiti veliku svotu novaca kako biste ga isprobali.
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama često se pojavljuju razni make up trikovi koji pomažu ubrazti i olakšati rutinu šminkanja, no u moru trikova teško je pronaći jednog koji će biti savršen za sve. Međutim, prema korisnicima društvenih mreža, jedan je trik proglašen ‘najboljim make up trikom ikad’, a čak ga je i Kylie Jenner proglasila najboljim.

Prije nekoliko mjeseci, korisnica TikToka @EhlieLuna objavila je make up video koji je brzo postao viralan te koji su korisnici na svim društvenim mrežama prozvali najboljim makeup trikom ikada.

@ehlieluna Multiuse makeup, lip, cheek and eye. I work with Sephora but this is not at all a required or expected post. I just genuinely LOVE their cream lip stains. #multiuseproducts #multiusemakeup #creamlipstainsephora ♬ Next Lifetime - Instrumental - Erykah Badu

I sada možemo vidjet kako mnogi korisnici još uvijek obožavaju ovaj trik, uključujući i samu Kylie Jenner. Istinski bonus trika je da ne morate biti pravi vizažist niti morate izdvojiti veliku svotu novaca kako biste ga isprobali.

Trik je jednostavan i uključuje jedan proizvod koji radi sve. Svi volimo proizvode koje možemo iskoristiti na više načina, a ovaj Sephora Collection Cream Lip Stain Matte tekući ruž za usne ono je što @EhlieLuna preporučuje za najučinkovitiji, ali bez napora i najbrži make up look. Sa svojom nevjerojatnom svestranošću i pristupačnom cijenom, u maloprodaji od samo 13,70 eura doista nije ni čudo da je ovaj ovaj ruž oduševio mnoge.

Ehlie je opisala video kao: “Višestruka šminka, usne, obrazi i oči. Koristim Sephorin ruž, ali ovo uopće nije bitno koji je. Iskreno, obožavam njihove kremaste boje za usne.”

Jednostavno uzmite ruž za usne smeđe boje i nanesite ga na oko očiju te izblendajte kistom za onaj smokey eye finiš. Zatim nastavite nanošenjem crte ispod svake od jagodičnih kostiju ili u udubinama obraza i brzo nakon toga izblendajte za konturiranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli British GLAMOUR (@glamouruk)

Na kraju ga nanesite na usne kao savršen finiš cijelog izgleda. Uzimajući u obzir da je ovaj određeni proizvod samo ruž za usne, boja je vrlo impresivna i korisnici posvuda hvale kako formula lijepo stoji na cijeloj koži bez osjećaja ljepljivosti. Nijansa koju Ehlie koristi 'Pretty Auburn' sada je rasprodana, no još uvijek postoje druge smeđe nijanse.

Korisnici na Twitteru 'X' i TikTok-u također su predložili da napravite ovaj trik koristeći druge boje kao što je 'Flaming Flamingo' za Barbie pink look. Umjesto da ga koristite kao konturu, nanesite ga na jabučice na obrazima i povucite do sljepoočnica lica za rumenio. Ili možda suptilniji 'Sweet Raspberry' koji je prilično ljubičasto-ružičasti koji bi mogao poslužiti kao rumenilo, ali još uvijek daje prirodan izgled, posebno ako imate svijetlu kožu.

Midi suknja od brušene kože i dolčevita izgledaju sjajno na uvijek besprijekorno odjevenoj Kate Middleton
Stiže nam novi Diva party! Prisjetili smo se tko je sve bio na genijalnom ljetnom izdanju
Odličan poslovni outfit simpatične odvjetničke vježbenice: 'Volim odijela i detalje poput mašni'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".