Korektor od sedamdesetak kuna hit je na TikToku: Prekriva znakove umora i licu daje svježinu

Uvijek smo u potrazi ba beauty proizvodima pristupačnih cijena i super učinkovitosti, a Revolution korektor pokazao se upravo takvim
Vidi originalni članak

Jedan proizvod koji se baš uvijek mora naći u našoj kozmetičkoj torbici i kojeg uvijek imamo uz sebe svakako je korektor. Riječ je o pravom beauty čarobnjaku koji odlično prekriva znakove umora, sitne linije, kao i nepravilnosti na licu, a uz tek nekoliko poteza aplikatorom, možete postići wow-efekt i licu dati svježinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, pronaći savršen korektor nije nimalo jednostavan zadatak. On mora biti lagan, a istovremeno dobro prekrivati sitne linije, znakove umora ili nepravilnosti na licu. Također, bitno je pogoditi idealnu nijansu i pripaziti da je formula takva da se na licu ne stvara cakey efekt. Kad se sve stavi "na papir", potraga se prilično zakomplicira, a bitna je stavka i cijena pa su mnogi okreću drogerijskim proizvodima. 

Posljednji proizvod koji je postao viralni hit na TikToku, pravoj beauty riznici savršenih proizvoda, je korektor Makeup Revolution's Eye Bright Concealer koji svoju popularnost može zahvaliti odličnom prekrivanju, kao i činjenici da licu pruža efekt "razbuđenosti" i daje mu potrebnu svježinu, a upravo je to ono što mnogi žele postići prilikom jutarnjeg šminkanja, piše Glamour.

- Osvježava lice i ne stvara cakey efekt - napisala je jedna korisnica dok je druga dodala da ima jako dobro prekrivanje, lako se "blenda", odnosno aplicira i ravnomjerno nanosi te ostaje na licu tijekom cijelog dana. Osim što ga korisnici hvale zbog njegove odlične formule, kažu kako je i pristupačnija alternativa korektore Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand, pogotovo jer je spužvica za apliciranje kod oba korektora jako slična. 

Ako ste u potrazi za novim korektorom, Revolutionov je dostupan na Asosu, gdje je njegova cijena 8,50 funti, odnosno približno sedamdeset kuna, a moguće je birati između 12 nijansi. 

Hlače kakve nose zgodne frendice ne bi svatko isfurao, no njima tako dobro pristaju
Poznata vizažistica Dajana Pajkić savjetuje kako odabrati savršenu nijansu ruža i nanijeti ga bez "prelijevanja"
Ono kad od najobičnijih komada napraviš savršen outfit: Divna psihologinja prava je majstorica u tome
Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".