Korektor koji se može kupiti već za 50 kuna, a ima najviše pozitivnih recenzija

Riječ je o popularnom Maybellineovom korektoru koji se može kupiti i kod nas, a cijena mu je pristupačna
Vidi originalni članak

Kad su u pitanju podočnjaci i sitne nepravilnosti na licu, korektor je najbolji saveznik od kojeg se nikad ne odvajamo. Prava je zvijezda kozmetičke torbice i proizvod za kojim uvijek posežemo u beauty rutini. Posebno ga volimo u ljetnim danima kada minimaliziramo šminku na licu i u kozmetičkoj torbici, a kako je lagan, korektor je must have proizvod i u ljetnim danima za svježiji izgled.

Ipak, pronalazak savršenog korektora koji će prekriti nepravilnosti, zadržati se na koži, a istovremeno biti dostupan po pristupačnoj cijeni, nije nimalo jednostavan zadatak.

Ipak, pronašli smo korektor koji na Amazonu ima mnoštvo pozitivnih recenzija, a ujedno je i jedan od njihovih bestsellera, kad je u pitanju beauty. Riječ je o Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Multi-Use korektoru koji je, osim na Amazonu, dostupan i kod nas. 

Osim u drogerijama, moguće ga je kupiti na web shopovima kao što je Notino, gdje je njegov trenutna cijena 50 kuna, a nalazi se na sniženju. Korektor dolazi u 18 nijansi, a na Amazonu ga je 68% korisnika ocijenilo s čistom peticom, što je više od 42 500 pozitivnih komentara zadovoljnih kupaca. 

Čitajući komentare, jasno je kako su ovim proizvodom zadovoljne žene različitih dobnih skupina, a hvale ga jer se jednostavno nanosi, dobro prekriva podočnjake ili nepravilnosti na licu, ne ostavlja cakey efekt te ne isušuje kožu, pogotovo na području oko očiju. 

- Imam iznimno tamne krugove oko očiju i to je razlog zbog kojeg se šminkam. Isprobala sam korektore različitih brendova poput Tarte, Estee Lauder, IT Cosmetics, Clinique, Laura Mercier, MAC i Bobby Brown, no svaki sam put bila razočarana prekrivanjem. S druge strane, ovaj je korektor izvrstan. Koristim ga svaki dan umjesto high end proizvoda koje sam do sada koristima. Dobro prekriva, traje cijeli dan, ne isušuje kožu i nije pretekući. Sretna sam što sam mu dala priliku i uvijek ga nosim sa sobom u kozmetičkoj torbici - glasio je samo jedan od komentara na Amazonu. 

Cijelo vrijeme krivo nanosimo korektor? Tiktokerica pokazala super način koji ima face-lift efekt

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".