Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica

Nakon godina traženja i isprobavanja, napokon sam zadovoljna sa svojom dnevnom rutinom uklanjanja sve nečistoće i šminke, te smanjenja štetnih utjecaja iz urbane okoline dan za danom
Vidi originalni članak

Nikad nisam bila osoba od puno make upa na licu. I dnevna i večernja varijanta izgledaju gotovo identično: korektor za tamne podočnjake i nepravilnosti, malo rumenila kako bi mi lice živnulo, maskara i crveni ruž - i to je to! Međutim, koliko god moja make up rutina bila jednostavna i brza, problem bi mi uvijek predstavljalo skidanje šminke. Ipak, slušajući jedan od maminih prvih beauty savjeta, znala sam da se skidanje šminke, ali i cijela beauty rutina ne preskaču jer - koža pamti!

Kao i kod šminke, i u beauty rutini težim da bude jednostavna i efikasna, no da bi do tog došla, mojim policama u kupaonici moralo je proći stvarno puno proizvoda da bih na kraju došla do onih od kojih se neću odvajati i s kojim će briga o koži biti pravi gušt. Riječ je o Eisenbergovoj liniji START koja je osmišljena za užurbani način života i bori se protiv onečišćenja iz okoline na našem licu. Najviše me privuklo što je svaki od proizvoda jednostavan za upotrebu te se međusobno nadopunjuju pa se broj proizvoda iz linije Eisenberg START na mojoj polici samo povećavao...

Kako je sve počelo?

Sve je počelo s micelarnom vodom i zapravo je ona ta koja mi je prva došla u ruke. Budući da koristim vodootpornu maskaru, njezino skidanje nije nimalo jednostavan zadatak, no ova čista micelarna voda pokazala se izvrsnom.

S ekstraktom tušta i sjemenki moringe, hijaluronskom kiselinom i provitaminom B5 učinkovito uklanja sve vrste maskara, čak i one vodootporne, pa su šminka i nečistoće uklonjene već u nekoliko poteza. Blazinicu je dovoljno natopiti s tek nekoliko kapi Eisenberg START Clean Pure Micellar Water, a koža nakon čišćenja ostaje mekana i nježna.

Nakon što je, prema mojem mišljenju, gotov najomraženiji dio beauty rutine, vrijeme je za male užitke. Tu, naravno, govorim o maski za lice zbog koje u vlastitoj kupaonici imam osjećaj SPA rutine. Na tih 15-ak minuta, koliko držim masku na licu, gledam kao na isključivo mojih 15 minuta u kojih se potpuno isključim, a maski pustim da odstrani sva onečišćenja iz okoline na mojoj koži, da je pročisti i da je potpuno umiri. Jednostavno, riječ je o ritualu savršenome za kraj dana! Osim što me opušta, Eisenbergova Clean Balancing Cleansing Mask - maska za njegu lica, ima i brojne blagodati za kožu.

Ova ugodna maska, obogaćena prirodnim aktivnim sastojcima (ekstraktom tušta, sjemenki moringe i mikroalgi, te kaolinom i prirodnim vitaminom E) djeluje protuupalno, upija višak sebuma i nečistoća. Pri tome ne isušuje kožu i vidljivo smanjuje pore pa je rezultat zaglađena koža sa zdravim, prirodnim sjajem.

Obvezna hidratacija

Nakon čišćenja, red dolazi na hidrataciju, a proizvod s kojim završavam i jutarnju i večernju beauty rutinu je hidratantna krema iz Eiseinerg START linije. Ponekad mislim da imam onaj najgori tip kože, koji se brzo masti, a pritom se čini vrlo suha i dehidrirana pa mi je bitno pronaći kremu koja će se brzo upiti, no istovremeno dovoljno hidratizirati kožu. Eisenberg Hydra Defense Anti-pollution hidratantna krema pruža upravo to, a već nakon kratke uporabe koža postaje mekša, zaglađenija i 'popunjenija'.

Za ovaj proizvod volim reći kako je prilagođen suvremenom i ubrzanom načinu života jer, osim što njeguje kožu, svojim prirodnim aktivnim sastojcima s antioksidantskim svojstvima štiti kožu od onečišćenja iz okoline, kao i od dehidracije.

No make up – no problem!

Za kraj sam ostavila proizvod koji mi je apsolutni favorit i zahvaljujući kojem se sve češće odvažim nositi no make up look koji je stvarno - no make up! Radi se o Eisenberg START Clean SOS Blemishes gelu za lice, osvježavajućem gelu koji pomaže u borbi protiv crvenila i prištića. Budući da mi je koža prilično osjetljiva, ovaj gel nazivam i malim 'čarobnjakom' svoje beauty rutine jer smiruje kožu, ubrzava čišćenje lica od prištića i poboljšava općenito izgled kože. Must have koji nosim baš svugdje sa sobom!

Proizvode iz Eisenbergove linije koristim već nekoliko tjedana, a moja je koža spremna za proljeće i lagani make up kojeg sa sobom nose topliji dani.

Sadržaj omogućio Eisenberg.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".