Koloristi je opisuju kao luksuznu nijansu i hit 2022.: Isprobajte mliječno plavu za koju kažu da pristaje svima

Frizeri je vole i jer pristaje različitim frizurama, bez obzira na to imate li ravnu kosu s "tupim" rezom ili teksturirane valove, milky blonde nijansa odlično će se uklopiti jer u kosi stvara dinamiku
Vidi originalni članak

Razmišljate li o promjeni boje kose, jedna nijansa koja ovog proljeća dolazi u fokus je tzv. milky blonde, odnosno mliječno plave nijanse za koju kažu da je hit 2022. godine. Riječ je o svježoj, svilenkastoj nijansi plave koja je zapravo osvježenje klasične platinaste nijanse. 

- Ova je nijansa inspirirana platinasto plavom, ali ima luksuzniji finiš, što se postiže tehnikom pramenova, umjesto jedne boje u kosi - pojasnili su frizeri za Glamour. Kao jednu od prednosti milky blonde nijanse ističu činjenicu da nije ni pretopla ni prehladna, što znači da pristaje svakome, bez obzira na ton kože. 

Frizeri je vole i jer pristaje različitim frizurama, bez obzira na to imate li ravnu kosu s "tupim" rezom ili teksturirane valove, milky blonde nijansa odlično će se uklopiti jer u kosi stvara dinamiku. Ovu nijansu voli i Kim Kardashian koja je, za postizanje željenog tona u kosi, u salonu provela čak 14 sati, a zatim novu frizuru prošetala na crvenom tepihu Met Gale. Većina frizera ne preporučuje tako drastičnu promjenu, već nijansiranje po fazama. Ključno je korištenje tehnike pramenova jer takvo bojanje "omekšava" kosu i pruža joj sjaj, dimenziju i dubinu te, najvažnije, prirodniji izgled.

O milky blonde nijansi možete razmisliti i ako ste brineta jer koloristi kažu da super izgleda kad se nosi s tamnijim korijenom, pri čemu korijen može biti osnovna boja, a pramenovi se onda na nju "nadograđuju" i nijansiraju kako bi se postigao mliječno plavi izgled. Kako bi se postigao taj mliječni finiš, bojanje je potrebno upotpuniti pepeljasto/biserno plavom nijansom. Koloristi kažu i kako ovakva boja kose izgleda luksuzno s razlogom. Naime, održavanje je zahtjevno pa je u salon potrebno ići barem jednom u mjesec ili dva kako bi boja izgledala što svježije. Mliječno plava nijansa zahtijeva i ulaganje u proizvode za kućnu njegu kose pa je nužno u rutinu dodati šampon koji će neutralizirati žute tonove i maske za kosu.  

 

Besprijekorno izdanje Maje Tedeschi: 'Ovu sam kombinaciju odabrala jer je proljeće, zato sam ubacila plavu boju i lepršave komade'

Ni Vanna nije odoljela najpopularnijim cipelama ovog proljeća: Fantastično ih kombinira uz šljokičastu mini-haljinu

Šamponi za koje kažu da su idealni za tanku kosu jer će joj podariti gustoću i voluminozniji izgled

Elegancija u crnom joj tako dobro pristaje: 'Volim monokromatski i nisam tip za cvjetne uzorke'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".