Koliko pažnje posvećujete čišćenju lica?

FOTO: PR / Nivea FOTO: PR / Nivea FOTO: PR / Nivea FOTO: PR / Nivea FOTO: PR / Nivea
Čišćenje lica važan je dio svakodnevne beauty rutine. Ali, nisu svi načini čišćenja lica jednaki: žene se ne razlikuju samo prema preferencijama pri čišćenju lica, nego i po rutinama čišćenja lica.
Vidi originalni članak

Baš kao što svaka žena ima svoj stil života, ima i vlastite navike o čišćenju lica. Neke žene preferiraju čišćenje lica s blazinicama dok ga druge ne mogu zamisliti bez vode. Neke žene provode puno vremena u kupaonici usavršavajući svoju tehniku čišćenja lica dok duge ne troše na istu previše vremena i preferiraju proizvode koji su istovremeno brzi i učinkoviti. Sve u svemu, pronalazak načina čišćenja i proizvoda koji su najprikladniji vašoj koži je prijeko potreban! NIVEA donosi pregled različitih navika za čišćenje lica, podsjeća zašto je svakodnevno čišćenje važno i koji je proizvod najbolji za određenu rutinu čišćenja lica.

Jednostavnost je na cijeni. Čišćenje je ključno! Bez obzira nosite li teški make-up ili ste pobornice prirodnog izgleda morate čistiti vaše lice kako bi uživali u sjajnom i zdravom izgledu kože. Naše je lice tijekom dana izloženo zagađenjima iz zraka, prljavštini i bakterijama. Svakodnevno čišćenje lica uklanja sve nečistoće kojima smo bili izloženi. Ako niste nanijeli puno make-upa na lice, držite se jednostavnih rutina za čišćenje lica koja će vašu kožu učiniti sjajnom i mekom. Odaberite NIVEA osvježavajući gel za umivanje ili NIVEA osvježavajuću pjenu za čišćenje.

Vrijeme je vaš prijatelj. Bilo da kao majka svako jutro pokušavate ukrasti trenutak za sebe prije no što se vaši maleni probude, ili jednostavno jurite na posao - sve što vam je potrebno je brza, jednostavna, ali i temeljita rutina za čišćenje lica. Izaberite NIVEA micelarnu vodicu koja će čišćenje lica učiniti najbržim i najugodnijim dijelom vaše beauty rutine. Nudi kombinaciju skidanja šminke s očiju i lica, temeljitog čišćenja i hidratacije u jednom i istovremeno je nježna i vrlo učinkovita.

Čišćenje u pokretu. Odlazak u teretanu, na poslovni put ili uživanje na plaži – samo su neke od situacija u kojima make-up skidate u pokretu. Maramice za čišćenje lica sjajan su odabir za takve prilike. Maleno i praktično pakiranje stane u svaku torbicu i mogu ići s vama gdje god krenuli! NIVEA osvježavajuće maramice za čišćenje lica temeljito čiste lice s osvježavajućim efektom hidratacije.

Stvorite ugodnu rutinu. Neovisno o tome koliko vremena imate, koji tip kože imate i volite li čistiti svoje lice vodom, blazinicama ili maramicama za čišćenje lica – stvorite naviku svakodnevnog čišćenja lica u svojim jutarnjim i večernjim beauty trenucima. Tako nećete zaboraviti i preskočiti prvi i ključni korak ka blistavom i zdravom tenu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".